Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

BHVcertificaat.online

Advancis

G4S

Nimo Dog Security

Regio Control Veldt

Gold-IP

Trigion

SOBA

Sequrix

2N

Traka ASSA ABLOY

Lobeco

Unii

Akuvox

ARAS

Service Centrale Nederland

Seagate

Optex

Oribi ID Solutions

Bydemes

Centurion

Connect Security

PG Security Systems

VideoGuard

CardAccess

RoSecure

Securitas

Milestone

VEB

EAL

Nenova

ASSA ABLOY

DZ Technologies

Eagle Eye Networks

NetworxConnect

VAIBS

IDIS

Uniview

Add Secure

CSL

NIBHV

ADI

Multiwacht

Alarm Meldnet

i-Pro

Hikvision

VVNL

SMC Alarmcentrale

Nimo Drone Security

Explicate

Ajax Systems

Paraat

Bosch Security Systems

HID

Genetec

Top Security

Crown Security Services

Avigilon Alta

JMB Groep

HD Security

Secusoft

SmartCell

OSEC

VBN

Paxton

Hanwha Vision Europe

Dero Security Products

20face

CDVI

Seris

Kiwa

Masset Solutions

Alphatronics

Brivo

GFT

SmartSD

Eizo

De Beveiligingsjurist

ASIS

Nedap lanceert nieuwste versie van AEOS

19 maart 2008
Redactie
23:31

Nedap kondigt de lancering van AEOS 2.2 Enterprise Edition aan. De nieuwe functionaliteiten in AEOS 2.2 bieden security managers nog meer mogelijkheden om de toegangsrechten van mensen en voertuigen efficient te managen en te controleren.

De beslissing die we in 1999 gemaakt hebben om een compleet nieuw, volledig op IP en open IT standaarden gebaseerd security management systeem te ontwikkelen werpt nu zijn vruchten af zegt productmanager Joffry Maltha. Extra filters zijn toegevoegd in het beheermenu, zoals tijdschema en locker filters. Daarnaast kan er in AEOS 2.2. bij de foto’s in het security management systeem een geldigheidsdatum opgegeven worden.

In AEOS 2.2 is het bijvoorbeeld mogelijk om extra restricties op te leggen aan tijdelijke toegangsrechten van personen. Daarnaast biedt de nieuwe optie Security Levels security managers meer controle tijdens crisis situaties.

De nieuwe finger matcher in AEOS zorgt ervoor dat gebruikers het beste uit biometrische identificatie halen.Dit helpt de beveiligers en receptionistes te bepalen of de persoon die de toegangspas draagt ook daadwerkelijk de eigenaar is. Gezichten van mensen veranderen tenslotte in de loop der jaren en achterhaalde foto s maken het erg moeilijk te bepalen of de drager ook daadwerkelijk de rechtmatige eigenaar is.
Het gebruik van biometrie is in AEOS 2.2 ook verbeterd, onder andere door het toevoegen van de mogelijkheid om in de database te zoeken op vingerafdrukken. Dit voorkomt dat mensen met meerdere vingerafdrukken in de database hebben staan onder verschillende namen.

De nieuwe optie, Security Levels, in AEOS 2.2 biedt een veiligere manier om de toegang tot gebouwen of terreinen te bewaken tijdens een crisis situatie. Door het definiëren van verschillende security levels en het indelen van de personen met toegang in deze levels wordt het mogelijk toegang van personen en voertuigen met een druk op de knop aan te passen.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner