Beveiliging nieuws

Onze partners

Koninklijke Oosterberg

G4S

VideoGuard

SOBA

Bydemes

Service Centrale Nederland

Paxton

Eizo

Top Security

RoSecure

Explicate

Gold-IP

HID

Lobeco

MPL

Milestone

Oribi ID Solutions

Avigilon Alta

ADI

VBN

VAIBS

Securitas

OSEC

Hanwha Vision Europe

Dero Security Products

i-Pro

NetworxConnect

Traka ASSA ABLOY

VVNL

Akuvox

HD Security

Trigion

Ajax Systems

Connect Security

Seagate

SmartCell

ASSA ABLOY

Alphatronics

Uniview

Brivo

CDVI

Centurion

Nenova

Crown Security Services

Paraat

BHVcertificaat.online

Nimo Drone Security

Genetec

Kiwa

Eagle Eye Networks

JMB Groep

Nimo Dog Security

Alarm Meldnet

CSL

SMC Alarmcentrale

Advancis

Multiwacht

2N

Secusoft

Unii

De Beveiligingsjurist

Dahua

SmartSD

GFT

EAL

VEB

Masset Solutions

Hikvision

Regio Control Veldt

NIBHV

Bosch Security Systems

Seris

IDIS

ASIS

Add Secure

20face

PG Security Systems

DZ Technologies

CardAccess

Boon Edam

Sequrix

ARAS

Optex

Negen nieuwe netwerkcamera’s van Canon

19 maart 2015
Redactie
14:00

Canon heeft negen nieuwe modellen zijn toegevoegd aan het assortiment netwerkbeveiligingscamera’s.

De nieuwste aanwinsten in het assortiment Canon-netwerkcamera’s vormen samen een compleet pakket aan camera’s voor gebruik binnen en buiten, waaronder PTZ-modellen, fixed dome- en fixed box-camera’s. De negen camera’s zijn voor grootbeeldregistratie uitgevoerd met Canon’s geavanceerde Ultra-low Dispersion lenstechnologie, een anti-reflecterende infraroodcoating en een nieuwe, uiterst gevoelige CMOS-sensor.
De nieuwe PTZ-camera’s bieden gebruikers naast een groter zoombereik voor verbeterde identificatie ook goede prestaties bij weinig licht, terwijl de nieuwe buitenmodellen beschikken over een IK10-certificering, zodat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat de camera’s onder alle condities zullen blijven functioneren. Zowel het ontwerp van de behuizing als het materiaal van de camera’s voor buitentoepassingen maken gebruik bij lagere temperaturen mogelijk, zodat de camera’s in verschillende omgevingen zijn in te zetten.
Het gehele assortiment van nieuwe netwerkbeveiligingscamera’s heeft een geoptimaliseerde H.264-codering en opnieuw ontworpen instellingen voor de beeldkwaliteit. De toevoeging van nieuwe ADSR-technologie (Area-specific Data Size Reduction) biedt gebruikers een grotere bandbreedteregeling door hen in staat te stellen maximaal acht vlakken binnen het beeldveld te selecteren voor HD-beeldregistratie, terwijl de overige delen met de standaardresolutie worden vastgelegd. Dit helpt de kosten voor infrastructuur en beeldopslag te verlagen.
Om maximale prestaties te garanderen, zijn de nieuwe netwerkcamera’s uitgevoerd met de nieuwste Canon-technologie en beschikken ze over twee typen lenzen – High UD en Super UD. De Super UD-lenzen minimaliseren onscherpte bij zichtbaar en infraroodlicht en helpen onderwerpen scherp en met hoge resolutie in beeld te houden wanneer van lichtbron wordt gewisseld. De High UD-lenzen gaan chromatische aberratie tegen terwijl tegelijk de fysieke afmetingen van de lens kunnen worden verkleind. Deze modellen zijn de eerste Canon-netwerkcamera’s met High UD-lenzen.
Continu 360° PTZ-camera’s:
De nieuwe modellen in het assortiment Canon-netwerkcamera’s beschikken over Profile S ONVIF-compatibiliteit, zodat ze eenvoudig zijn te integreren binnen de meeste VMS-platformen. Voor registreren, zoeken en afspelen van beeldmateriaal via het opnameapparaat zijn de netwerkcamera’s ook compatibel met Profile G.
Canon VB-R11VE cameraVB-R11VE & VB-R10VE (buiten), VB-R11 (binnen): Deze vandalismebestendige PTZ-modellen met 30x zoomlens zijn Canon ‘Speed Dome’ camera’s met continue 360˚-rotatie, auto flip, intelligent automatisch volgen, 58,4° groothoekbeeld en een snelle, nauwkeurige 450˚ per seconde PT-besturing, zodat organisaties een maximaal bereik in hun ruimte hebben. De nieuwe micro-stappenmotoren in de camera’s zijn drie keer zo snel, accelereren vijf keer sneller en zijn circa zeven keer nauwkeuriger dan in bestaande modellen, terwijl ze dezelfde hoge niveaus aan bedieningsmogelijkheden en duurzaamheid bieden. De hogere modellen onder de Speed Dome-camera’s zijn uitgevoerd met indringerdetectie en schreeuwalarmering en beschikken ook over uitgebreide kenmerken voor gebruik en toepassing onder alle weersomstandigheden.
Fixed dome-camera’s:
Canon VB-M641VE cameraVB-M641VE & VB-M640VE (buiten), VB-M641V, VB-M640V (binnen): Canon’s high-end vandalismebestendige fixed dome-camera’s voor binnen en buiten beschikken over een 2,4x zoom met een F1.4 IR-gecorrigeerde lens, een ultra-groothoekbeeld van 111,5° en vandalismebestendige IK10-certificering. Bij de hogere modellen zijn ook indringerdetectie en schreeuwalarmering beschikbaar. Voor toepassingen bij zeer lage temperaturen kunnen integrators de VB-M641VE en VB-M640VE uitrusten met een optioneel verwarmingselement, zodat dit de ideale camera’s vormen voor uitdagende weersomstandigheden.
Fixed box-camera’s
Canon VB-M741LE cameraVB-M741LE / VB-M740E: De fixed box-camera’s voor buiten zijn uitgevoerd met een 2,4x zoomlens en hebben een ultra-groothoekbeeld van 113,4º voor hoogwaardige beeldregistratie overdag en ’s nachts. Daarmee zijn deze camera’s ideaal voor gebruik in extreem koude of gevaarlijke buitengebieden. Het high-end model is tevens voorzien van een ingebouwd IR LED om te kunnen filmen in situaties zonder licht.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

MPL

Seagate

Videoguard

Wordt een partner