Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Seris

PG Security Systems

Connect Security

Bydemes

JMB Groep

Eagle Eye Networks

Uniview

VBN

Genetec

CardAccess

Kiwa

VEB

Paxton

Crown Security Services

Add Secure

ASIS

G4S

BHVcertificaat.online

Akuvox

SmartSD

IDIS

VideoGuard

SmartCell

Gold-IP

NetworxConnect

Top Security

OSEC

Traka ASSA ABLOY

Securitas

NIBHV

20face

Seagate

De Beveiligingsjurist

Oribi ID Solutions

Hikvision

Service Centrale Nederland

Secusoft

Hanwha Vision Europe

Nimo Drone Security

RoSecure

ASSA ABLOY

Avigilon Alta

EAL

Alarm Meldnet

SMC Alarmcentrale

Ajax Systems

Bosch Security Systems

Explicate

Nenova

VVNL

Nimo Dog Security

HD Security

Multiwacht

CDVI

Network Optix

ADI

i-Pro

VAIBS

Alphatronics

Regio Control Veldt

Centurion

ARAS

Milestone

Optex

Masset Solutions

GFT

Paraat

Eizo

Unii

Lobeco

Brivo

2N

Dero Security Products

Sequrix

CSL

DZ Technologies

SOBA

HID

Trigion

Advancis

Netwerkcamera’s met Lightfinder-technologie

24 mei 2012
Redactie
00:31

Axis Communications introduceert nieuwe vaste dome-camera’s voorzien van Axis’ nieuwste technologie voor een verbeterde videokwaliteit en analytics.

AXIS P33-cameraDe lichtgevoeligheid van deze camera’s is zeer hoog door gebruik van Lightfinder-technologie. Deze technologie combineert Axis’ ervaring in beeldverwerking, de inhouse ontwikkelde system-on-chip en de beste optische componenten. Twee van de nieuwe modellen zijn uitgerust met IR-verlichting voorzien van nieuwe LED-technologie.

De nieuwe productlijn bestaat uit zowel indoor-modellen, als camera’s die voor binnen- en buitengebruik geschikt zijn. Deze laatstgenoemden zijn vandalismebestendig en uitgerust met audio- en I/O-poorten en geïntegreerde IR-verlichting. De camera’s bieden SVGA- of HDTV 720p/1.3MP-resolutie dankzij een nieuwe, kwalitatief hoogwaardige 1/3″ beeldsensor. De twee beschikbare varifocale lensopties zijn voorzien van P-Iris controle, die nauwkeurig het diafragma instelt voor heldere en scherpe beelden. De groothoekmodellen bieden een beeldhoek van meer dan 100 graden voor een groter detectiebereik.

Alle AXIS P33-camera’s zijn snel en eenvoudig te installeren dankzij functies als van afstand bedienbare zoom en de pixel-teller. Hierdoor wordt de kijkhoek geoptimaliseerd voor het te bewaken gebied en de benodigde resolutie. De van afstand bedienbare focusfunctie maakt het niet langer nodig een camera handmatig scherp te stellen. Door gebruik te maken van standaard energiebesparende Power over Ethernet is maar één netwerkkabel nodig voor zowel de stroom als data. Dit geldt ook voor de weerbestendige modellen die geschikt zijn voor extreme temperaturen, al dan niet uitgerust met geïntegreerde IR-verlichting.

De IR-modellen zijn voorzien van nieuwe, duurzame LED-technologie die zeer energiezuinig is en minimale warmte afgeeft. De geïntegreerde IR-oplossing biedt eenvoudig te installeren verlichting, geoptimaliseerd voor het te bewaken gebied. Daarbij is de hoek van verlichting en intensiteit instelbaar. Dit resulteert in een hoogwaardige videokwaliteit met weinig ruis, zelfs in volledig donkere omstandigheden. De nieuwe AXIS P33-netwerkcamera’s zijn medio Q2 2012 beschikbaar.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Suricat

SequriX

Videoguard

Seagate

Wordt een partner