Nieuw adres Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers

De Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV) is verhuisd naar de Tolweg 5 in Baarn. Samen met een aantal andere organisaties uit de veiligheidssector zit de vereniging nu in het Huis voor Veiligheid.

De VBV maakte sinds haar oprichting in 2007 naar volle tevredenheid gebruik van de faciliteiten van de vakorganisaties ACP en ACOM aan de Larikslaan 1 in Leusden. Nu dat gebouw onlangs is verkocht, stond de VBV voor de keus om te zien naar mogelijkheden elders of gebruik te maken van het aanbod van andere partners in de veiligheidssector die hun intrek hebben genomen in een kantoorgebouw in Baarn.

Huis voor Veiligheid
Het bestuur en de leden van de VBV hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering gekozen voor vestiging in Baarn. Dit gebouw is tenslotte ook bedoeld als plek waar de organisaties, leden en medewerkers uit de veiligheidssector elkaar kunnen ontmoeten. Speciaal daarvoor is het kantoor omgedoopt tot ‘Huis voor Veiligheid’ en is de verhuizing naar Baarn ook een logische stap voor de VBV.

Bereikbaarheid
Net als bij aan de faciliteiten (postadres en vergaderlocatie) in Leusden, voorziet het bestuur en de bedrijfsvoering van de VBV niet in een fysieke werkplek of personele bezetting in Baarn, maar is de vereniging bereikbaar via de bestaande contactgegevens. Fysieke post kan gestuurd worden naar postbus 147, 3740 AC  Baarn.

Deel dit artikel via: