Nieuw bij Lobeco, Ava videobeveiliging

Lobeco vertegenwoordigt sinds kort het merk Ava in de Benelux. Ava is een onderdeel van Motorola Solutions en produceert onder de naam Aware een krachtig open, schaalbaar, veilig en gebruiksvriendelijk cloudgebaseerd AI-videobeheersysteem (VMS) met machine learning-mogelijkheden.

Aware is volgens Lobeco geschikt voor grote en kleine implementaties en analyseert video van alle camera’s in realtime. Het stuurt alarmen op basis van regels en detectie van ongebruikelijke activiteiten en het biedt de mogelijkheid om te zoeken op gebeurtenis, object en gelijkenis om een persoon, voertuig of evenement te vinden.

Ava Cloud Connector
Ava Cloud Video Security is een open platform dat kan worden geïntegreerd met de apparaten, sensoren en tools die dagelijks worden gebruikt. De unieke Cloud Connector is een hub voor lokale integraties om bestaande camera’s en andere sensoren te verbinden met de Ava Aware Cloud. Beelden kunnen daarin worden opgeslagen, waarmee voorkomen wordt dat videogegevens verloren gaan als de camera’s of de schijf van de Ava Cloud Connectors beschadigd raken of gestolen worden. Met de machine learning gebaseerde Smart Recording-functie is te bepalen welke activiteiten of gebeurtenissen ongebruikelijk zijn en daarom belangrijk zijn om te worden opgeslagen met Ava Cloud Storage.

Meer informatie over Ava is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: