Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Advancis

Nimo Drone Security

SOBA

IDIS

RoSecure

HID

Seris

Masset Solutions

Eizo

Sequrix

SmartCell

ADI

Nenova

Unii

VVNL

NetworxConnect

Connect Security

Centurion

Ajax Systems

JMB Groep

CSL

i-Pro

SmartSD

Seagate

Alphatronics

VEB

HD Security

Eagle Eye Networks

Add Secure

Bosch Security Systems

Genetec

Bydemes

ASIS

Milestone

VBN

VAIBS

Crown Security Services

Secusoft

Hanwha Vision Europe

Top Security

20face

Oribi ID Solutions

De Beveiligingsjurist

Regio Control Veldt

Gold-IP

Securitas

BHVcertificaat.online

Hikvision

Service Centrale Nederland

Alarm Meldnet

Paraat

Nimo Dog Security

Brivo

NIBHV

Kiwa

Paxton

Multiwacht

Optex

Akuvox

Lobeco

Uniview

ASSA ABLOY

CardAccess

SMC Alarmcentrale

PG Security Systems

Explicate

Avigilon Alta

2N

EAL

G4S

CDVI

Traka ASSA ABLOY

DZ Technologies

Trigion

Dero Security Products

VideoGuard

GFT

OSEC

ARAS

Nieuw ontruimingssysteem Saefity iVac van CTC

19 juni 2007
Redactie
23:35

Onder de naam Saefity iVac heeft CTC haar nieuwe ontruimingssyteem geintroduceerd. Saefity iVac is een zeer compact alles-in-één ontruimingsalarm systeem met gesproken berichten.

Traditioneel worden ontruimingsalarmsystemen met gesproken berichten ingezet bij grotere bedrijven. Deze vaak wat complexere en omvangrijkere systemen zijn in dit marktsegment prima in te zetten omdat deze helemaal afgestemd kunnen worden op de situatie ter plaatse. ”Wij merken echter al enige tijd dat de markt vroeg om lagere kosten en meer eenvoud, vooral voor kleinere en middelgrote bedrijven. Wij hebben die handschoen opgepakt en hebben Saefity iVac ontwikkeld, een compact all-in one systeem.” Ronald Eisma, sales – en vestigings manager van CTC Safety & Security is zo trots als een jonge vader op dit innovatieve CTC- product. “Met Saefity iVac komt een professionele en gecertificeerde ontruimingsinstallatie met gesproken berichten eindelijk binnen het bereik van elke organisatie. Niet alleen de hardware is goedkoper. Ook de installatie- en configuratiekosten zijn aanzienlijk lager “, zo vat hij de belangrijkste voordelen bondig samen. Daarnaast is Saefity iVac ook geschikt als (achtergrond) muziek installatie waardoor deze helemaal ten dienste staat van comfort en veiligheid op de werkplek.

Door de compacte maten is het systeem overal eenvoudig te installeren. Er zijn geen 19-inch-kasten nodig. De wandkast kan simpel achter een receptie worden gemonteerd. De unit bevat de benodigde audio processing, opgenomen gesproken berichten, versterkers, sturing van de luidsprekergroepen, bewaking, secundaire stroomvoorziening en laadeenheid. Het systeem kan standalone functioneren, maar kan desgewenst ook opgeschaald worden in een netwerk. Iedere unit kan 4 luidsprekergroepen aansturen Bij uitval van de krachtige klasse D-versterker (200-400Watt) is voorzien in een hot standby reserve versterker. iVac bewaakt zelfstandig de kwaliteit van de luidsprekerlijnen. Bij stroomuitval waarborgt de noodstroomvoorziening de goede werking van het systeem. iVac werkt volledig digitaal en voldoet aan alle eisen conform NEN2575.

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner