Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VEB

Alarm Meldnet

SMC Alarmcentrale

Explicate

Eizo

Uniview

Regio Control Veldt

Securitas

VVNL

NIBHV

Optex

Bydemes

Advancis

Traka ASSA ABLOY

Kiwa

CardAccess

NetworxConnect

ARAS

Bosch Security Systems

Nimo Drone Security

ASIS

OSEC

Lobeco

Eagle Eye Networks

Multiwacht

Seris

Unii

SOBA

VAIBS

Secusoft

Seagate

Genetec

CDVI

20face

Oribi ID Solutions

ADI

De Beveiligingsjurist

JMB Groep

CSL

Gold-IP

G4S

DZ Technologies

GFT

EAL

Hikvision

Masset Solutions

Nimo Dog Security

IDIS

VideoGuard

Service Centrale Nederland

Paraat

Trigion

Alphatronics

SmartSD

BHVcertificaat.online

PG Security Systems

2N

Sequrix

RoSecure

Brivo

Akuvox

Milestone

Centurion

HID

VBN

Nenova

SmartCell

Connect Security

Top Security

Add Secure

Hanwha Vision Europe

Crown Security Services

Ajax Systems

Avigilon Alta

Dero Security Products

HD Security

ASSA ABLOY

Paxton

i-Pro

Nieuwe adviseur voor consultants bij Genetec

11 juli 2023
Redactie
04:42

Genetec maakt bekend dat Timothy Merken is aangenomen als Account Executive Consultant Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het adviseren en opvolgen van studiebureaus en consultants in de Benelux.

Merken is afkomstig van Securitas, waar hij de afgelopen jaren als Senior Presales Engineer werkte. Al vanaf 2007 deed hij uitgebreide ervaring op in de securityindustrie; van tech-support tot engineering bij onder andere GE Security, later UTC Fire & Security. Hij werkte al eerder bij Genetec als Sales Engineer Benelux.
Anthonie van der Ploeg, Director Sales Benelux & Nordics bij Genetec Inc., is blij met de komst van Timothy. “Genetec vindt het belangrijk om te investeren in het ondersteunen van consultants in Europa en Timothy is nu onderdeel van ons Europese team van Account Executive Consultants. Doordat Timothy al eerder voor Genetec werkte, heeft hij diepgaande kennis van de oplossingen die wij bieden. In combinatie met deze specifieke kennis over Genetec en de uitgebreide inzichten die hij opdeed in andere jobs in de beveiligingsindustrie, kan hij als geen ander de voor ons belangrijke consultants en studiebureaus van advies voorzien.”

Passende functie
“Omdat ik Genetec al van binnen en buiten ken, wist ik al snel dat deze rol waarin ik consultants in de beveiligingsindustrie en studiebureaus adviseer, bij mij past”, licht Merken toe. ”Ik kijk ik er naar uit de benodigde ondersteuning te bieden aan consultants, samen met collega’s klanten te adviseren over hun security-vraagstukken en projecten uit te werken.”
Merken start met zijn nieuwe functie in een fase waarin Genetec in de Benelux steeds verder groeit en inmiddels vele Europese klanten in diverse sectoren heeft zoals stadstoezicht, onderwijs, luchthavens, rechtshandhaving, detailhandel, transport, nutsbedrijven, datacenters, personenvervoer en de financiële wereld.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner