Beveiliging nieuws

Onze partners

MPL

Gold-IP

Regio Control Veldt

RoSecure

Nenova

Seris

VVNL

CardAccess

CSL

2N

VideoGuard

HID

Milestone

NIBHV

NetworxConnect

Masset Solutions

Advancis

OSEC

SMC Alarmcentrale

Paraat

Akuvox

Connect Security

Sequrix

Alarm Meldnet

i-Pro

SmartCell

ASIS

Centurion

Eizo

IDIS

20face

DZ Technologies

Hikvision

ASSA ABLOY

Lobeco

Alphatronics

VBN

ARAS

Bydemes

Top Security

Dahua

Add Secure

Trigion

GFT

BHVcertificaat.online

ADI

G4S

Oribi ID Solutions

SmartSD

JMB Groep

Eagle Eye Networks

Secusoft

Ajax Systems

Service Centrale Nederland

Hanwha Vision Europe

VEB

HD Security

Paxton

Nimo Dog Security

Crown Security Services

De Beveiligingsjurist

Securitas

VAIBS

Unii

Bosch Security Systems

Kiwa

Genetec

Optex

Avigilon Alta

Brivo

Multiwacht

SOBA

Uniview

Nimo Drone Security

CDVI

Traka ASSA ABLOY

Seagate

Dero Security Products

PG Security Systems

EAL

Koninklijke Oosterberg

Explicate

Nieuwe DIVAR IP all-in-one 7000-recorders van Bosch

16 juni 2021
Redactie
07:20

Bosch heeft de derde generatie DIVAR IP all-in-one 7000 opnameapparaten uitgebracht. Deze zijn ontworpen voor gebruik met het videobeheersysteem van Bosch (BVMS) en de Video Recording Manager (VRM), zodat opname, videobeheer en lokale bediening worden gecombineerd in een compleet, eenvoudig te installeren video-opnamesysteem.

De DIVAR IP 7000 all-in-ones zijn specifiek ontworpen voor gebruik met BVMS om naadloos beheer van digitale video, audio en gegevens via een IP-netwerk te bieden. Ze bevatten standaardfuncties, zoals bekijken, opnemen, opnieuw afspelen en exporteren, evenals geavanceerde videobeheerfuncties, zoals gebeurtenis- en alarmfuncties of Forensic Search. Dankzij de Forensic Search-functie kan gecombineerd met camera’s met ingebouwd Video Analytics van Bosch, onmiddellijk het juiste materiaal worden opgehaald uit uren aan opgeslagen video en de scène worden geanalyseerd aan de hand van verschillende statistieken, zodat de operator sneller en efficiënter kan reageren op mogelijke bedreigingen. Bij integratie met Intelligent Insights, een AIoT-video-oplossing van Bosch, kunnen klanten eenvoudig een complete scène evalueren. Intelligent Insights consolideert en verbetert gegevens van meerdere camera’s om een beslissingscentrum op te zetten dat volledig semantisch begrip van scènes biedt en geïnformeerde beslissingen ondersteunt, op basis van actuele en historische gegevens.

Extra hoge betrouwbaarheid
De Video Recording Manager (VRM) zorgt voor uiterst betrouwbare opslag van gegevens. Opgenomen videostreams worden gelijk verdeeld onder de eenheden, waardoor de kans op overschrijven wordt verminderd en wordt voldaan aan de vereiste bewaartijden. Daarnaast is er niet meer een single point of failure (SPOF) dat de beschikbaarheid bedreigt, zelfs als een deel van het systeem uitvalt.
Bosch biedt een softwareonderhoudsprogramma dat van toepassing is op BVMS op alle DIVAR IP-apparaten Twee onderhoudsniveaus zorgen voor maximale systeemprestaties voor klanten. Bosch Software Assurance GO is het standaardaanbod voor softwareonderhoud, dat gratis is inbegrepen bij alle software van Bosch. Voordelen zijn onder meer toegang tot de Bosch Building Technologies Knowledge Base voor productinformatie en technische documenten, evenals transparantie met betrekking tot gegevensbeveiliging. Bosch Software Assurance PRO biedt premium softwareonderhoud tegen betaling. Naast alle GO-voordelen omvat het PRO-niveau de nieuwste softwareversies en updates voor data security en privacy. Bovendien wordt volledige technische ondersteuning via e-mail en telefoon geboden, plus hotfixes om de stabiliteit en beveiliging van het systeem te behouden.

Twee versies
De DIVAR IP 7000 all-in-ones zijn verkrijgbaar in twee versies en bieden tot 256 kanalen en 192 TB aan opslagcapaciteit. Verder ondersteunen ze Dynamic Transcoding voor video met hoge resolutie, ongeacht de beschikbare bandbreedte.
2U is een RAID 5- en RAID 6-ondersteund 2U rackapparaat voor maximaal 256 kanalen met acht interne harde schijven en een maximale opslagcapaciteit van 96 TB.
3U is een RAID 5- en RAID 6-ondersteund 3U rackmanagementapparaat voor maximaal 256 kanalen met 16 interne harde schijven en een maximale opslagcapaciteit van 192 TB.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Videoguard

MPL

Suricat

Seagate

Wordt een partner