Nieuwe generatie detectoren van Texecom op ADI Expo

Tijdens de ADI Expo laat Texecom de Capture-detectoren zien. Deze nieuwe detectoren brengen meerdere functionaliteiten samen in één product. Bovendien is er een unieke mogelijkheid tot personalisatie. De detectoren zijn nog in de laatste fase van de ontwikkeling, maar worden alvast getoond met het verzoek om feedback.

Ook de volgens de norm EN50131-2-8 gekeurde Impaq Shock-detectoren zullen tijdens de ADI Expo aan het publiek worden getoond. Deze componenten zijn bedoeld om te reageren op bijzondere trillingen, die veroorzaakt worden als iemand een raam, deur of wand probeert te forceren. Volgens Texecom beschikken ze over geavanceerde elektronica die ervoor zorgt dat niet op onschuldige trillingen wordt gereageerd. De detectoren zijn geschikt voor beveiligingsniveau Grade 2. Zowel draadloze als bedrade oplossingen met ingebouwde weerstanden en magneetcontact zijn beschikbaar.

Slimme oplossingen
Een andere noviteit is de Premier Elite-serie met Texecom Connect App en TCS-clouddienst. Met dit nieuwe connectiviteitsplatform kunnen beveiligingsinstallateurs verbeterde slimme oplossingen leveren voor zowel commerciële als particuliere klanten zonder de kernbeveiligingsprincipes in gevaar te brengen. Met Texecom Connect kan een grote verscheidenheid aan toepassingen ondersteund worden, wat aanzienlijke waarde toevoegt aan alarmsystemen. Met de app is het alarmsysteem geheel of gedeeltelijk in- en uit te schakelen. Ook resetten van het systeem is mogelijk.

Aanmelden voor de ADI Expo kan via deze link.

Deel dit artikel via: