Beveiliging nieuws
leaderboard fsse 2024

Onze partners

CSL

Nimo Dog Security

Seagate

JMB Groep

De Beveiligingsjurist

Genetec

HID

Multiwacht

ARAS

VBN

NIBHV

Koninklijke Oosterberg

Advancis

Kiwa

Eagle Eye Networks

Akuvox

Brivo

Milestone

Nimo Drone Security

CDVI

SmartCell

Dero Security Products

VAIBS

Add Secure

HD Security

Paxton

Eizo

Service Centrale Nederland

Secusoft

Seris

Nenova

CardAccess

SOBA

EAL

Securitas

IDIS

Lobeco

RoSecure

Gold-IP

Top Security

Dahua

PG Security Systems

Explicate

Sequrix

Optex

SmartSD

ASSA ABLOY

ADI

VVNL

Paraat

DZ Technologies

BHVcertificaat.online

2N

VEB

Masset Solutions

GFT

Bydemes

Alarm Meldnet

NetworxConnect

Oribi ID Solutions

Bosch Security Systems

20face

i-Pro

Hikvision

Centurion

SMC Alarmcentrale

Boon Edam

ASIS

Trigion

Crown Security Services

G4S

Uniview

Connect Security

Regio Control Veldt

Ajax Systems

Alphatronics

VideoGuard

Hanwha Vision Europe

Unii

Traka ASSA ABLOY

Avigilon Alta

MPL

OSEC

Nieuwe iSense Lumen 3-in-1 RFID-antenne van Nedap

3 mei 2017
Redactie
14:06
Nedap kondigt de wereldwijde lancering aan van de nieuwe iSense Lumen-serie. Het is de meest recente aanvulling op het succesvolle iSense-hardwareplatform van Nedap voor de beveiliging en tracering van artikelen in winkels.

 

In de eerste helft van 2017 brengt Nedap drie iSense Lumen-antennes op de markt, te beginnen met de Lumen iL45. Deze antenne biedt nieuwe functionaliteiten voor gebruikersfeedback en kan op meerdere locaties in een winkel worden ingezet. Daardoor zijn producten altijd optimaal beschikbaar.

Intuïtieve gebruikersfeedback met licht en geluid
De iSense Lumen-antenneserie is ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren door middel van geavanceerde licht- en geluidopties. Via de lampjes in verschillende kleuren en de hoogwaardige luidsprekers wordt het winkelpersoneel met licht- en geluidssignalen op de hoogte gebracht van de oorzaak en ernst van specifieke gebeurtenissen. Hilbert Dijkstra, productmanager bij Nedap Retail: “iSense Lumen is een grote stap voorwaarts in de ontwikkeling van specialistische oplossingen voor artikelbeveiliging en -tracering. Het is het resultaat van de geweldige feedback die we hebben gekregen nadat we in 2014 iSense op de markt brachten. Met iSense hebben we op een hele nieuwe manier gekeken naar elektronische artikelbeveiliging. Het systeem herkent afzonderlijke artikelen, detecteert de beweging van een artikel en geeft direct feedback aan het winkelpersoneel.”

Intelligente 3-in-1 RFID-antenne
De Lumen iL45-antenne kan op drie belangrijke locaties in de winkel worden geplaatst om de beweging van artikelen te traceren. Zo ziet het systeem bij de ingang welke artikelen de winkel verlaten en wordt een alarm geactiveerd bij artikelen die niet zijn betaald. Dit zorgt er onder meer voor dat retailers minder geld verliezen door diefstal. De antenne kan ook tussen het magazijn en de winkelvloer worden geplaatst om de beweging van artikelen te traceren, maar ook achter in de winkel om nieuwe leveringen te volgen.
Rob Schuurman, Managing Director bij Nedap Retail: “De beschikbaarheid van producten is voor retailers cruciaal. Met iSense Lumen hebben zij hun voorraad altijd op orde. Het hardwareplatform maakt gebruik van IP-adressen en open protocollen. Zo kan informatie tussen verschillende systemen eenvoudig worden uitgewisseld en ook kunnen die systemen makkelijk worden geïntegreerd.”

Deel dit artikel via:

Vlog

Premium partners

MPL

Videoguard

Seagate

Wordt een partner