Nieuwe nieuwsbrief met computer en ICT beveiliging nieuws

Sommigen zal het misschien zijn opgevallen, in de laatste nieuwsbrief van de beveiliging.pagina.nl stond relatief weinig computer en ICT gerelateerd nieuws. Vanaf begin deze week kunt u ook gebruik maken van een nieuwsbrief met alle computer en ICT gerelateerde nieuwtjes. De nieuwe computerbeveiliging nieuwsbrief zal dagelijks verschijnen.

Mits voldoende nieuws beschikbaar is krijgt u de brief dagelijks in uw mailbox. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld testen van software, veiligheidsgaten, virussen, spyware, hacks, spam maar ook beveiliging van mobiele apparatuur en phishing tools en technieken.

Ga naar de computerbeveiliging.startpagina.nl en schrijf u in!

Evenals de beveiliging.pagina.nl zal de computerbeveiliging.pagina.nl de gebruikelijke nieuwsberichten onderbrengen op BeveiligingNieuws.nl. Computerbeveiliging.pagina.nl werkt samen met HowardsHome. Dit bedrijf is in Nederland marktleider op het gebied van elektronische nieuwsvoorziening aan bedrijven en instanties.

Op BeveiligingNieuws.nl leest u het laatste nieuws op beveiliging gebied met als hoofdgroepen, Branchenieuws, Criminaliteitsnieuws, Digitaal- ICT nieuws, Overheid, Productnieuws en Veiligheid. BeveiligingNieuws.nl heeft RSS-feeds beschikbaar per groep en enkele tientallen categorie?n.

Als geregistreerd gebruiker heeft u extra voordelen zoals:

– zelf nieuws inzenden
– toegang tot het archief
– toegang tot de toplijst
– een eigen pagina indelen
– aantal nieuwsitems bepalen

Registratie is en blijft gratis.

Deel dit artikel via: