Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Genetec

Optex

Eagle Eye Networks

SMC Alarmcentrale

Seagate

NIBHV

VEB

Uniview

Securitas

Secusoft

HD Security

Add Secure

G4S

CardAccess

CSL

Network Optix

NetworxConnect

EAL

Nimo Dog Security

Traka ASSA ABLOY

ARAS

HID

Sequrix

JMB Groep

Service Centrale Nederland

Eizo

Connect Security

Nenova

Akuvox

Brivo

Multiwacht

Paxton

Alphatronics

PG Security Systems

DZ Technologies

GFT

Crown Security Services

VideoGuard

OSEC

i-Pro

Seris

Bosch Security Systems

VBN

Ajax Systems

Alarm Meldnet

Trigion

Milestone

Gold-IP

VVNL

Regio Control Veldt

Centurion

IDIS

Top Security

Unii

ASSA ABLOY

Dero Security Products

Explicate

SmartSD

2N

Masset Solutions

Avigilon Alta

ADI

SmartCell

BHVcertificaat.online

RoSecure

Hikvision

CDVI

Advancis

Bydemes

Paraat

20face

Oribi ID Solutions

VAIBS

De Beveiligingsjurist

ASIS

SOBA

Nimo Drone Security

Lobeco

Hanwha Vision Europe

Kiwa

Nieuwe versie SiPass Entro van Siemens

19 maart 2010
Redactie
00:25

Siemens Building Technologies presenteert MP6.5 van het toegangscontrolesysteem SiPass Entro. De nieuwe versie van dit toegangscontrolesysteem biedt tal van nieuwe features, die vooral gericht zijn op het detailhandelssegment.

SiPass Entro wordt in het detailhandelssegment al lang met succes toegepast. Om het systeem voor deze doelgroep nog aantrekkelijker te maken, biedt SiPass Entro MP6.5 een groot aantal nieuwe functies die voor de detailhandel van groot belang zijn. Het gaat daarbij onder andere om “klantspecifiek instelbare nooduitgangen”, waarmee de gebruiker kan vastleggen, welke deuren onder bepaalde voorwaarden worden geopend. Om te voorkomen dat personen in een gebouw opgesloten raken, toont SiPass Entro MP6.5 met de nieuwe functie “uitgang voor vergrendelingsbewaking” duidelijk zichtbaar aan, of de bewaakte deuren al dan niet gesloten zijn. Daarnaast kan de gebruiker nu ook uitzonderingen op de normale tijdprofielen voor het automatisch inschakelen van het gekoppelde alarmsysteem definiëren en zo rekening houden met speciale gebeurtenissen zoals feestdagen of langere openingstijden. SiPass Entro MP6.5 beschikt tevens over een verbeterde “sluisfunctie”. Hiermee kan een groep deuren worden gedefinieerd, dat geen van deze deuren geopend kan worden als een andere deur binnen deze groep al open is.

Om de installatie in netwerkomgevingen flexibeler en eenvoudiger te maken, is ook de netwerkfunctionaliteit in SiPass Entro MP6.5 uitgebreid. Dankzij de volledige support voor Network Address Translation (NAT) biedt het systeem nu een ongekende flexibiliteit bij de toepassing van zowel statische als dynamische IP-adressen. Naast de bestaande compatibiliteit met een groot aantal besturingssystemen wordt nu ook Windows 7 ondersteund.
Ter ondersteuning van ontwikkelaars van interfaces voor systemen van andere leveranciers, bijvoorbeeld “werktijdregistratie”, is de documentatie voor de open TCP/IP protocol beter gestructureerd en tevens geactualiseerd. Tevens is er een nieuw planningshandboek met waardevolle informatie voor ontwikkelaars en installateurs verkrijgbaar.

Met SiPass Entro kunnen tot 10.000 locaties worden beheerd, waarvan elke locatie kan bestaan uit maximaal 512 deuren en 40.000 pashouders. Ondersteund worden tot 480 toegangsgroepen, 240 tijdprofielen en 240 zones met vijf verschillende functies (alarmbesturing, anti passback, aanwezigheidscontrole, toegangsbeperking en sluisfunctie), 64 reserveringsobjecten, liftbesturing voor maximaal 192 verdiepingen, 16 Sistore DVR’s (digitale videorecorders) en maximaal 128 camera’s.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Suricat

SequriX

Videoguard

Wordt een partner