Nieuwe VESTA IP-camera’s geïntegreerd in alarmsysteem

Het door By Demes op de markt gebrachte VESTA heeft de integratie met de nieuwe VESTA IP camera’s binnen de SmartHomeSec APP afgerond. Het gaat onder andere om de VESTA-293, VESTA-292 en VESTA-291. Deze zijn nu onderdeel van het inbraakdetectiesysteem.

Dankzij de integratie is de mogelijkheid ontstaan om de camera rechtstreeks vanuit SmartHomeSec toe te voegen zonder de noodzaak om deze in externe toepassingen te initialiseren. Er is een vereenvoudigd proces toegevoegd om een camera toe te voegen. Dat kan binnen twee minuten. Elke camera kan worden opgestart via wifi.
De gebruikersfunctionaliteit binnen SmartHomeSec omvat het live stream bekijken, handmatige foto-opname, handmatige video-opname, weergave visualisatie (MicroSD vereist in de camera), pan&tilt camerabediening met SWIPE-bewegingen op het scherm, praten en luisteren (tweeweg audio), automatisch vastleggen van video’s/foto’s van automatische regels en opstarten van elke camera via wifi.

Beveiliging maximaliseren
Ook zijn functies toegevoegd om de beveiliging te maximaliseren. Zo wordt de camera beschouwd als extra beveiligingszone, is er constante controle van de camera door de VESTA-centrale. In geval van verlies van de camera uit het netwerk, meldt het VESTA-paneel dat er geen verbinding meer is. Koppeling van de camera aan een veiligheidszone of meerdere zones is nu mogelijk, met de mogelijkheid om bij alarm automatisch foto’s/video’s te maken en rapportage van foto’s aan de meldkamer kan in geval van alarm en technische signalen.

Geschikte modellen
De VESTA 2MP WiFi IP is een bulletcamera met actieve afschrikking en 30m infrarood verlichting voor buitengebruik. De actieve afschrikkingsverlichting wordt geactiveerd bij detectie van een inbraak. De camera heeft H.265, H.264-indeling. 1/2.8″ 2MP CMOS, 1080P@25IPS digitale resolutie, 2.8 mm vaste lens (102°) en 16x digitale zoom. Andere kenmerken zijn een configureerbare regio, personendetectie, microfoon,. MicroSD-slot, RJ45 Fast Ethernet, Onvif, IP67,12VDC en een resetknop.

De VESTA-292 is een 2MP WiFi IP compacte camera met 10m infraroodverlichting voor gebruik binnenshuis. Eigenschappen zijn H.265- en H.264+-indeling, 1 / 2.7″ 2MP CMOS, 1080P@30IPS digitale resolutie, 3,6 mm vaste lens (93°), AWB, AGC, BLC, digitale WDR, 3D-DNR, videosensor, bidirectionele audio (incl. microfoon en luidspreker), MicroSD-slot, 5VDC en Reset/WPS-knop.

De VESTA-291 is een 2MP WiFi IP compacte camera met 10m infraroodverlichting voor gebruik binnenshuis, H.265- en H.264-indeling, 1 / 2.7 “2MP CMOS, 1080P@25/30IPS digitale resolutie, 2,8 mm vaste lens (112°), 16X digitale zoom, bewegingsdetectie, mensendetectie, configureerbare regio en hij is abnormaal geluidsalarm. Verder heeft hij bidirectionele audio (inclusief microfoon en luidspreker), een microSD-slot, 5VDC en een reset knop.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: