Beveiliging nieuws

Onze partners

Securitas

20face

Akuvox

Connect Security

HID

Eizo

Seagate

Service Centrale Nederland

2N

Ajax Systems

Centurion

Nimo Dog Security

VEB

CDVI

IDIS

De Beveiligingsjurist

DZ Technologies

Bydemes

Alphatronics

Koninklijke Oosterberg

Regio Control Veldt

Nenova

Alarm Meldnet

Hanwha Vision Europe

G4S

Brivo

Dahua

SOBA

SmartSD

ASSA ABLOY

Traka ASSA ABLOY

OSEC

Uniview

CSL

BHVcertificaat.online

HD Security

Kiwa

Nimo Drone Security

RoSecure

Crown Security Services

Paraat

Seris

VBN

Milestone

Dero Security Products

Hikvision

SmartCell

Sequrix

Optex

Eagle Eye Networks

Advancis

ARAS

i-Pro

NIBHV

Multiwacht

CardAccess

Masset Solutions

Unii

VideoGuard

Top Security

Oribi ID Solutions

Bosch Security Systems

NetworxConnect

VAIBS

EAL

ADI

JMB Groep

Paxton

Trigion

Avigilon Alta

Explicate

ASIS

SMC Alarmcentrale

Boon Edam

Genetec

VVNL

Gold-IP

Lobeco

Secusoft

Add Secure

MPL

PG Security Systems

GFT

36 nieuwe Eindhovense relschoppers in beeld

1 maart 2021
Redactie
17:36

Met een speciale thema-uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Brabant en een pagina op de website gaat de politie op zoek naar de identiteit van 36 relschoppers in Eindhoven. Deze personen worden allemaal verdacht van betrokkenheid bij de rellen die op 24 januari in de Eindhovense binnenstad plaats vonden.

Op woensdag 3 maart wordt bij de regionale Omroep Brabant een speciale uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Brabant uitgezonden. Deze uitzending gaat geheel over de rellen in Eindhoven van zondag 24 januari. Het publiek wordt aan de hand van (bewegende) beelden om herkenning gevraagd van drieëntwintig personen van wie de politie denkt dat ze betrokken zijn geweest bij de rellen.

Website
Ook op de website van de politie worden beelden van verdachten getoond. Dat gaat om de drieëntwintig verdachten die ook in Bureau Brabant naar voren komen en nog dertien anderen. In totaal wordt het publiek dus gevraagd om de herkenning van 36 nieuwe verdachten. De pagina met foto’s gaat tegelijkertijd met de eerste uitzending online.
Woensdagavond om 18.15 uur is de eerste thema uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot donderdagmiddag 17.00 uur.

Twee minderjarigen melden zich
De politie riep betrokkenen bij de rellen al eerder op om zichzelf te melden. Diverse verdachten meldden zich, maar lang niet iedereen gaf gehoor aan de oproepen. Zoals een zevental minderjarig ogende jongens die bij de rellen in Eindhoven betrokken zijn geweest. De politie gaf hen vorige week een laatste meldkans door hun foto’s onherkenbaar te tonen. Zij konden zich tot maandag 1 maart 12.00 uur melden. Inmiddels hebben twee van hen zich gemeld. Het gaat om minderjarige jongens uit Waalre en Nuenen. Zij komen dus niet in de thema uitzending van Bureau Brabant op 3 maart. De andere vijf worden wel herkenbaar getoond.
Het onderzoek naar de rellen in Eindhoven is nog steeds in volle gang. De politie beschikt daarbij over zeer veel beelden. Een groot deel daarvan is door burgers aangeleverd. De komende tijd blijft de politie de hulp inroepen van het publiek om relschoppers te identificeren.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

MPL

Wordt een partner