ABN AMRO introduceert geld opnemen zonder betaalpas

Klanten van ABN AMRO kunnen vanaf vandaag zonder betaalpas geld opnemen bij de geldautomaat. In samenwerking met Geldmaat en Mastercard wordt het eenvoudiger gemaakt voor klanten om geld op te nemen bij alle geldautomaten van Geldmaat.

Opnemen zonder betaalpas is een initiatief dat een nieuwe manier van geld opnemen mogelijk maakt. Cynthia Tulp, directeur Betalen ABN AMRO: “Ondanks dat het gebruik van contant geld afneemt, blijven we investeren in nieuwe betaaloplossingen. We zien dat klanten steeds meer behoefte hebben om alle betaalmiddelen in hun mobiele telefoon te hebben. Onze klanten kunnen vanaf nu contant geld opnemen zonder hun plastic betaalpas via de ABN AMRO-app. Handig als je bijvoorbeeld jouw betaalpas bent vergeten en toch contant geld wilt opnemen.”
De functie zit vanaf dinsdag 21 september in de ABN AMRO-app en verschijnt automatisch zodra de klant met de ABN AMRO-app de QR-code op de geldautomaat scant. Met identificatiecode, gezichtsherkenning of vingerafdruk logt de klant eenvoudig in, kiest zijn betaalrekening en het bedrag op de automaat om vervolgens de transactie te bevestigen.

Gedeeld

Geef een antwoord