ADI Benelux centraliseert vestigingen in Breda

Momenteel heeft ADI vijf locaties in de Benelux. Drie in België en twee in Nederland. Het bedrijf heeft besloten om vier van de vijf locaties te centraliseren in één Benelux hoofdkantoor in Breda. Dit vanwege de centrale ligging van deze stad in de Benelux.

De vestigingen in Zaventem, Aartselaar, Purmerend en Sliedrecht zullen gesloten worden. Het personeel verhuist zoveel mogelijk mee naar de nieuwe locatie in Breda. Daarnaast behoudt ADI het verkoopkantoor in Loppem (nabij Brugge), van waaruit ook een deel van het team zal opereren. Het centrale Benelux-magazijn bevindt zich al een aantal jaar in Oosterhout. De samenvoeging van onze kantoren zal daarom geen vertraging of stilstand in leveringen veroorzaken.

Geen werkonderbreking
Rond oktober zal de fysieke verhuizing naar het nieuwe kantoor plaats vinden. “Het moderne pand biedt een open werksfeer voor alle Nederlandse en Belgische medewerkers”, vertelt algemeen directeur Koen de Rooij. “Het zal ons prettiger en efficiënter laten samenwerken, waardoor we nog sneller kunnen reageren en de kwaliteit van onze ondersteuning nog verder kunnen verbeteren. De verhuizing wordt dusdanig ingericht dat er geen werkonderbreking zal zijn. Wij blijven volledig bereikbaar voor vragen en bestellingen, via de telefoonnummers en e-mail-adressen die nu ook worden gebruikt.” Begin september maakt ADI de exacte verhuisdatum en de nieuwe adresgegevens bekend.

Gedeeld

Geef een reactie