Alphatronics brengt versie 1.8 van Fore! Security Platform

Het Fore! Security Platform heeft een aantal vernieuwingen en extra functies gekregen, toegespitst op meer gemak voor de gebruiker. Dat meldt leverancier Alphatronics uit Nijkerk.
Fore! wordt volgens Alphatronics gekenmerkt door gebruikersgemak. Het moderne dashboard is op eenvoudige wijze naar eigen wens in te delen en het systeem kan op afstand worden bediend door online in te loggen. Dit kan via de computer, tablet of smartphone. Om het gebruikersgemak verder te optimaliseren is er ook een Fore! App ontwikkeld. Deze was al beschikbaar voor Android en komt vanaf maart ook in de App store.
Aanwezigheid van personen wordt geregistreerd met datum en tijd. Zo kan de beheerder van het systeem controleren wie er wanneer en hoe laat het pand heeft betreden of verlaten.

Compactere videostream
Op het dashboard van Fore! kunnen diverse camera’s worden toegevoegd en de beelden kunnen naar eigen wens groot of klein worden weergegeven. Voorheen bestond elke videostream uit +/- 2 megapixels, wat onnodig veel is voor vertoon van miniatuurbeelden. Daarom stemt Fore! de streaming nu af op de grootte van het beeld. Dit voorkomt dat de Fore! Box onnodig wordt belast.
Indien de op Fore! aangesloten AlphaVision ML/XL-centrale verschillende secties heeft, kunnen deze separaat worden weergegeven op het dashboard. Ruimtes kunnen ook apart van elkaar worden in- en uitgeschakeld.

Multi site-mogelijkheid
Er kunnen in Fore! meerdere alarmcentrales van AlphaVision ML of XL gekoppeld worden, ook als deze centrales in verschillende panden zijn geplaatst. Tot wel vier keer een AV-ML of vier keer een AV-XL, mits deze in hetzelfde netwerk zijn aangesloten.
In de nieuwste release van Fore! is een aantal nieuwe integraties gerealiseerd: Het Sense Pro Platform, in samenwerking met VDG en Grundig Recorders, in samenwerking met ASP AG.
Binnen de bestaande functionaliteiten van Fore! zijn verbeteringen aangebracht in de kaartcodering Wiegand XX, de integratie van het Alphavision ML/XL-paneel en de Multi Camera Widget. Deze verbeteringen zullen het gebruikersgemak van Fore! verder optimaliseren, belooft Alphatronics.

Gedeeld

Geef een reactie