Axis-camera voor observatie op grote afstanden

Met de Q6135-LE presenteert Axis een PTZ-camera met een zoombereik van 31x. Bijzonder is dat de ingebouwde infrarode verlichting mee zoomt, zodat in totale duisternis op alle afstanden tot 250 meter een goed belicht beeld ontstaat.

De Axis Q6135-LE beschikt over de krachtige, nieuwste Artpec7 chipset. De camera is volgens de fabrikant zeer lichtgevoelig, biedt kleur-echtheid zelfs in donkere situaties en in extreem donkere situaties. Er is altijd een perfect beeld door intelligent gebruik van infrarood licht dat mee zoomt met de camera tot wel 250 meter.
De resolutie is 1080p, het zoombereik 31x en er is Axis Lightfinder 2.0 toegepast om ook zonder IR goed beeld in de duisternis te krijgen. Objecten worden automatisch gevolgd via Autotracking 2, de camera bevat een hulpmiddel voor oriëntatie en de software bestaat uit rientation signed firmware, secure boot and TPM 2.0 module, FIPS 140-2 level 2 certified en Axis Object Analytics. De camera is compatibel met de Axis Q6100-E multi-directionele camera.

Gedeeld

Geef een reactie