Axis presenteert topmodel video-intercom

De AXIS I8016-LVE Netwerk Video Intercom is nieuw bij Axis Communications. Het betreft een kleine, zeer robuuste en vandalismebestendige video-intercom, met volgens de fabrikant exceptionele audio kwaliteit. De intercom is ontwikkeld voor 2-weg communicatie, videoverificatie en remote entry control.

De video-intercom beschikt voer een 5MP camera (140° FoV) met onzichtbaar IR-licht voor beeld in de duisternis. Het goede geluid wordt onder andere verkregen door reductie van ruis en ander omgevingsgeluid. Installatie is makkelijk, dankzij de ondersteuning van Power-over-Ethernet. Er is geen aparte voedingskabel nodig.
Verder beschikt de intercom over een open interface met IP-telefoonintegratie en ondersteuning van het SIP-protocol. Het apparaat kan geplaatst worden in een standaard installatiedoos en is vandaalbestendig conform IK10.
Met de AXIS I8016-LVE is de installateur niet afhankelijk van gepatenteerde hardware of software. Het staat vrij om open-standaard hardware of software te gebruiken van een leverancier naar keuze. De intercom biedt ACAP-ondersteuning en ondersteuning voor intelligente onboard-analytics. En de open interface biedt uitgebreide mogelijkheden voor integratie, waardoor de intercom eenvoudig te combineren is met andere beveiligingssystemen zoals videobewaking, toegangscontrole en VoIP-communicatie.

Gedeeld

Geef een reactie