AAFM kiest Trigion als landelijk beveiligingspartner

AAFM Facility Management heeft de manbeveiliging en alarmopvolging voor diverse locaties van Enexis ondergebracht bij Trigion.

Beveiliger Trigion SecurityDit is een volgende stap in de samenwerking tussen Enexis en AAFM, waarbij laatstgenoemde als volwaardig FM-partner optreedt. In Trigion vinden AAFM en Enexis nu een partner die de dienstverlening bij alle locaties van Enexis, verspreid over Nederland, volledig in eigen beheer kan verzorgen.

In november vorig jaar heeft AAFM Facility Management haar lopende overeenkomst met Enexis verder uitgebreid. Die samenwerking heeft een groei doorgemaakt van management van facilitaire diensten en ondersteuning bij projecten, naar een volwaardig FM-partnership door overname van een groot deel van de verantwoordelijkheid. In het nieuwe contract is AAFM volledig verantwoordelijk voor het klantmanagement, productontwikkeling en inkoopactiviteiten.

Omdat AAFM geen zelfstandige particuliere beveiligingsorganisatie is, blijft de operationele uitvoering van de beveiligingsdiensten ondergebracht bij partners. Voor de dienstverlening bij Enexis kiest AAFM nu voor een landelijke samenwerking met Trigion. Deze beveiligingsorganisatie bleek als één van de weinige partijen in Nederland in staat om alle 25 locaties zelfstandig te bedienen, mede vanuit haar netwerk met ruim 225 Mobiele Surveillance eenheden die landelijk actief zijn.

De aanbieding van Trigion kwam bij een recente Europese aanbesteding naar voren als ‘economisch meest voordelige inschrijving’. Bovendien hebben AAFM en Trigion reeds ruime ervaring opgedaan bij diverse andere opdrachtgevers en zijn processen optimaal op elkaar afgestemd.

Gedeeld

Geef een antwoord