ACRE (Vanderbilt Industries) naar Triton Partners

LLR Partners heeft het meerderheidsbelang in ACRE overgedragen aan Triton Partners. ACRE is een holding met verschillende beveiligingsbedrijven, waaronder Vanderbilt Industries, Comnet en Open Options. De Britse investeringsmaatschappij Triton Partners telt nu 47 bedrijven, waaronder het in Nederland bekende Unica.

ACRE heeft vestigingen in Las Vegas en Dublin en is gespecialiseerd in end-to-end beveiligingsoplossingen voor videotoezicht, inbraakdetectie en toegangsbeheer. Triton belooft het bedrijf te zullen verrijken met kennis uit de industriële sector en kapitaal om in innovatie te investeren.

Groei en ontwikkeling
Peder Prahl, directeur van de General Partner voor de Triton-fondsen: “We gaan ACRE actief ondersteunen en zorgen voor verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf met onze branche-ervaring en ons internationale netwerk.
Joseph Grillo, CEO van ACRE, verklaarde: “We hebben een nieuwe groeifase bereikt en zijn dan ook blij Triton te mogen verwelkomen als partner om ons te helpen onze afzetmarkt uit te breiden en nieuwe acquisities mogelijk te maken.”
Momenteel heeft ACRE meer dan 325 mensen in dienst in ruim 25 landen. Triton richt zich op bedrijven in de industrie, zakelijke dienstverlening, consumenten- en gezondheidssector. De 45 bedrijven die momenteel in het portfolio van Triton zitten, hebben een gezamenlijke omzet van ongeveer 18,2 miljard euro. Het bedrijf telt rond de 100.800 medewerkers.

Gedeeld

Geef een antwoord