AddSecure betreedt nu ook de videobewakingsmarkt

Met de overname van International Security Group GmbH heeft AddSecure de markt voor videobewakingssystemen betreden. Het in beveiligde communicatie en IoT gespecialiseerde bedrijf wil met behulp van de producten van Security Group Video Surveillance as a Service gaan opzetten.

Security Group is gespecialiseerd in mobiele oplossingen voor videobewaking. Het bedrijf is onder andere actief in de bouw, bij grote onderhoudswerkzaamheden en voor de vitale infrastructuur. De producten worden geleverd onder de naam Video Guard. Volgens AddSecure heeft deze markt een enorm potentieel. De markt voor mobiele videobewaking in Duitsland, de kernmarkt van ISG, zal naar verwachting met meer dan 30 procent per jaar groeien. Ook andere Europese regio’s zijn veelbelovend op dit gebied.

Ambitieuze groeistrategie
“De overname van ISG versterkt onze positie op het gebied van IoT en beveiligde communicatie, terwijl wij meteen ons aanbod uitbreiden met geavanceerde videobewakingstechnologie. Het betreden van deze groeiende markt is dus een logische volgende stap om onze ambitieuze groeistrategie te ondersteunen en past perfect bij onze uitgebreide kennis van beveiliging en veiligheid en ons huidige aanbod van slimme oplossingen”, zegt Stefan Albertsson, CEO van AddSecure.
Jörn Windler blijft na de overname de managing director van het bedrijf en zal een belangrijke rol spelen bij de integratie van het videobewakingsaanbod in AddSecure. Het bedrijf is gevestigd in Hesel in Nedersaksen, Duitsland, en heeft een Deense dochteronderneming in Kopenhagen.

Gedeeld

Geef een reactie