ADI Expo toont integratie van diverse beveiligingssystemen

Tijdens de ADI Expo op 5 maart vindt een ‘Integratie Showcase’ plaats. De distributeur toont hierbij samen met zijn fabrikanten voor IP video, toegangsbeheer, brand- en inbraakdetectie wat met integratie mogelijk is. Hiervoor wordt een praktijkgerichte opstelling ingericht.

Centraal in de praktijkopstelling staat het videomanagementplatform van Milestone. Via beeldschermen van AG Neovo wordt getoond wat met integratie mogelijk is en welke camerabeelden dat oplevert. Zo wordt in samenwerking met Axis de werking van radar, perimeterbeveiliging en kentekenherkenning gedemonstreerd. Ook het A8207-VE-deurstation van Axis wordt geïntegreerd in het systeem. Eveneens in samenwerking met Axis wordt getoond hoe brand- en sabotagedetectie mogelijk is met behulp van de oplossing van Araani. Als infrastructuur dienen onder andere de netwerkapparaten van Netgear, de servers van Hawc, de kasten en kabels van Connectix en de back-up- en noodstroomsystemen van Eaton.

Videoanalyse
Uiteraard ontbreekt ook videocontentanalyse niet. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de geavanceerde videoanalyse van Foxstream. Hikvision draagt bij met perimeterdetectie, gezichtsherkenning en temperatuurbewaking. Forensisch onderzoek wordt gedemonstreerd met behulp van Forensic Search van Bosch Security Systems. Verder wordt de toepassing van gezichts- en kentekenherkenning van Paxton in het systeem geïntegreerd. Extra aandacht zal uitgaan naar Smart Event-integraties van Milestone. Tot slot is te zien hoe in combinatie met Milestone de actief infraroodbarriers van Takex functioneren. Specialisten van ADI en de fabrikanten zijn aanwezig om de technologie en integratie nader toe te lichten.

Gedeeld

Geef een reactie