ADI organiseert in oktober weer een fysieke Expo

In 2020 was ADI net op tijd met de Expo in Bunnik. Corona beheerste al de voorpagina’s, maar de lockdown zou pas een paar dagen later worden afgekondigd. Nu de situatie rond het virus verbeterd is, durft de distributeur het weer aan om relaties uit te nodigen. Dat gaat gebeuren op 21 oktober in Tilburg.

Voorheen waren er altijd aparte ADI Expo’s voor België en Nederland. Dat is nu feitelijk ook het geval, al vinden ze beide op dezelfde dag en dezelfde locatie plaats. Gekozen is voor het stadion van voetbalclub Willem II in Tilburg, dat redelijk centraal in de Benelux ligt. Van 10:00u tot 13:00u zijn bezoekers uit Nederland welkom. Belgische relaties kunnen het evenement van 14:00u tot 18:00u bezoeken.

Demonstraties en seminars
Als vanouds zullen productdemonstraties en seminars plaatsvinden en kunnen bezoekers terecht voor uitleg en advies. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Iets wat de afgelopen 1,5 jaar vrijwel alleen via Teams en Zoom mogelijk was. Wie zich aanmeldt krijgt gratis toegang en hoeft ook voor het parkeren niets te betalen. Nederlandse bezoekers worden op een lunch getrakteerd. De Belgen kunnen na afloop genieten van een aperitief.
Tijdens de Expo worden de RIVM-richtlijnen gevolgd. Daarom zal toegang tot de Expo alleen mogelijk zijn met een vaccinatie- of negatieftestbewijs. Om een gecontroleerde in- en uitstroom van bezoekers te garanderen wordt gewerkt met een ochtendtijdslot voor Nederlandse bezoekers en middagtijdslot voor Belgische bezoekers. Tussen 13:00u en 14:00u zijn er geen bezoekers en wordt alles ontsmet. Hoe het evenement er precies gaat uitzien, zal afhangen van de ontwikkeling van de richtlijnen. Naar verwachting worden die 20 september van kracht. ADI houdt ook rekening met de mogelijkheid dat het evenement uitgesteld moet worden.

Aanmelden kan via de website van ADI.

Gedeeld

Geef een antwoord