Ajax Systems sluit partnership met G4S Denemarken

Ajax Systems heeft een partnerschapsovereenkomst voor de lange termijn gesloten met G4S in Denemarken. De fabrikant van draadloze signaleringssystemen verwacht dat dit de start is van een wereldwijde samenwerking met het beveiligingsconcern.

Het belangrijkste doel van Ajax Systems is volgens CEO Aleksandre Konotopskyi niet alleen unieke en technologische producten creëren. De Oekraïense fabrikant zegt ook de behoeften en specifieke kenmerken van elk bedrijf te willen begrijpen en exclusieve oplossingen kunnen bieden die de voortdurende en sterke groei van de partner voor jaren zullen verzekeren.
Ajax Systems ziet het partnerschap met G4S als onderdeel van de groei en ontwikkeling van het bedrijf. “Door de overeenkomst met G4S Denemarken te ondertekenen, hopen we die relatie uit te breiden tot een veel groter geografisch gebied. Samen kunnen we meer gebruikers over de hele wereld toegang geven tot de beste technologie ter wereld en ervoor zorgen dat meer klanten zich elke dag veiliger voelen”, aldus Konotopskyi.

Innovatieve en concurrerende partner
“We zijn erg blij dat we met Ajax Systems afspraken hebben gemaakt over de productlevering voor de consumentenmarkt in Denemarken”, zegt BU-director Anders Nissen van G4S Denmark. “We zijn erg gebrand op de selectie van partners die ons bedrijfsmodel en de markt waarin we werkzaam zijn begrijpen. We geloven dat we met Ajax Systems een zeer innovatieve en concurrerende partner in huis halen die ervoor zal zorgen dat wij zowel op korte als op lange termijn een zeer concurrerend aanbod hebben voor de consumentenmarkt. We kijken erg uit naar een succesvolle lancering en een voortdurende ontwikkeling van het aanbod en het partnerschap in de komende jaren.

Gedeeld

Geef een reactie