Alphatronics viert 40-jarig bestaan als distributeur

De in Nijkerk gevestigde distributeur Alphatronics viert deze maand dat het al veertig jaar bestaat en daarmee tot de oudste beveiligingsleveranciers van Nederland behoort. Om de vreugde te delen werd een aantal fietsen beschikbaar gesteld, die klanten konden winnen. De eerste zijn inmiddels overhandigd.

Jos Herrebrugh, algemeen directeur van Alphatronics, spreekt over een mijlpaal die je niet zomaar voorbij mag laten gaan. “Al 40 jaar kenmerkt Alphatronics zich als de innovatieve en klantgerichte kennispartner in de securitybranche. De klant speelt daarin de hoofdrol en mede daarom is er voor gekozen om dit samen met hen te vieren.”

Waardering
Als blijk van waardering voor de trouwe en blijvend groeiende samenwerking is een groep klanten verblijd met een Alphatronics fiets. Uiteraard gekoppeld aan een mooie doelstelling is dit een groot succes gebleken, aldus het bedrijf. De fietsen werden met gepaste trots overhandigd door accountmanagers Bas Joosten en Peter van Melsem-Kocsis. De reacties waren volgens hen zeer positief. “Een mooi moment om met elkaar verder op weg te gaan naar een blijvende en groeiende samenwerking. Door samenwerking met onze betrokken klanten blijft het mogelijk om ons productenpakket en dienstverlening iedere dag beter te maken.”

Gedeeld

Geef een reactie