ARAS gaat hands-on-training nu ook online verzorgen

Sommige dingen kun je alleen leren door het te doen. Zoals het monteren en in bedrijf stellen van een beveiligingssysteem. De coronacrisis maakt het echter nogal ingewikkeld om praktijkonderwijs te geven. Maar daar heeft distributeur ARAS Security iets creatiefs op gevonden.

Wie een systeem moeiteloos in bedrijf wil leren stellen kan via ARAS normaal een hands-on training volgen op een locatie die het meest in de buurt ligt. De distributeur verwelkomt de klanten met een smakelijk ontbijt, waarna ze met de meegebrachte apparatuur aan de slag kunnen, onder begeleiding van gespecialiseerde productmanagers. Zo ging het vóór de coronacrisis. De komende maanden zal het niet mogelijk zijn om op die manier kennis te delen. De behoefte aan hands-on-trainingen zal echter nauwelijks veranderen. Daarom heeft ARAS een oplossing bedacht. Wie zich inschrijft voor een cursus ontvangt via de post een basiskit waarmee direct gestart kan worden. De begeleiding gebeurt online, waarbij communicatie met de cursusleider mogelijk is.

Het programma van de trainingen is te vinden op de website. De eerste curssussen nieuwe stijl zijn al op 24 en 25 maart.

Gedeeld

Geef een reactie