ARAS op New Security met twee stands en twee kennissessies

Naast de gewone stand, heeft ARAS tijdens New Security op 13 en 14 februari in Leuven, een speciale stand om de producten van AJAX Systems te promoten. Het bedrijf boekt grote successen met dit draadloze inbraakdetectiesysteem.

Het is niet voor het eerst dat ARAS met meerdere stands op een beurs staat. Bezoekers hebben nu eenmaal verschillende interesses en daar wil de distributeur individueel op inspringen. Zo weten bezoekers dat zij de specialisten kunnen spreken, die hen verder kunnen helpen op hun specifieke vakgebied.
Op New Security blijft het bescheiden met twee stands. De grootste is voor bezoekers met uiteenlopende interesses, zoals integrators, installateurs, adviseurs en projectmanagers. Doel is vooral het faciliteren van een dialoog tussen de specialisten van ARAS en de bezoekers.

AJAX
Voor wie geïnteresseerd is in een makkelijk te installeren inbraaksysteem dat toch gecertificeerde betrouwbaarheid biedt, komt ARAS met de speciale AJAX-stand naar de beurs. Producten van dit merk blinken uit in installatiegemak, zijn Grade 2-gecertificeerd en hebben een smaakvol design in hoogglans zwart of wit.
Dat ARAS niet alleen producten levert, maar klanten ook met kennis kan bijstaan, wordt duidelijk tijdens twee seminars. Op 13 februari spreekt Nico Wuyts van ARAS tijdens de ALIA Security Day over kunstmatige intelligentie in videobewaking. De tweede dag verzorgt ARAS samen met Nviso een kennissessie. Deze gaat over ‘social hacking’, kaartformaten, applicaties en de rol van het Internet of Things, waar het gaat om toegangsbeheer. Deelnemers kunnen tijdens de aansluitende lunch hun eigen toegangskaart laten testen op veiligheid.

ARAS is te vinden op stand 5.1 en 1.11 (AJAX).

Gedeeld

Geef een reactie