ARAS Security genomineerd voor de Succes Award

ARAS Security is uitgeroepen tot het meest succesvolle bedrijf in de sector Safety & Security. Daarmee is het bedrijf genomineerd voor de landelijke Succes Award, een prijs voor ondernemers van Nederland.

2014-03-26-3De Succes Award is een initiatief van de Kamer van Koophandel, Het Financieele Dagblad, RTL en de Telegraaf. De commissie van de Succes Award is na intensief onderzoek tot besluit gekomen dat ARAS een voorloper is in de branche door het leveren van unieke prestaties als distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur. Daarbij is er bovengemiddeld gescoord op innovatie, service en klantvertrouwen.

Op zondag 30 maart 2014 om 13:00 uur is ARAS te zien in het programma de Succesfactor. Het gehele interview is vanaf vrijdag 28 maart te zien op desuccesfactor.com. Aan het tv-programma De Succesfactor is de Succes Award verkiezing gekoppeld. Vanaf de laatste uitzending kunnen de kijkers stemmen op hun favoriete bedrijf. Aansluitend vindt dan de feestelijke verkiezing van de Nationale TV Succes Award plaats. Elk van de uitgezonden deelnemers zijn kanshebbers voor de prijs van 10.000 euro. Vanaf 1 december is het mogelijk om te stemmen.

ARAS is een full service distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur en zeer gefocust op de tevredenheid van de mens. Familiebedrijven zijn de succesfactoren als het gaat om een groeiende economie, werkgelegenheid en innovatie, aldus het bedrijf in een bericht aan Beveiliging Nieuws. Met deze nominatie hoopt ARAS dan ook meer bewustzijn te creëren voor het belang van familiebedrijven. Niet alleen presteren zij doorgaans financieel beter, maar ze bestaan ook langer en er is een sterkere loyaliteit tussen bedrijf en personeel.

Gedeeld

Geef een reactie