ARAS vergemakkelijkt het online bestelproces

ARAS Security heeft een nieuwe website die nu onder andere een indicatie van de voorraad en levertijd bij elk product laat zien. Ook de voorraad bij toeleveranciers is direct te bekijken. Verder kan men aangeven wanneer men het product geleverd wil krijgen.

Behalve het design is ook alles ‘onder de motorkap’ vernieuwd om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken producten te bestellen. Per product is te zien wat de voorraad bij ARAS en fabrikanten van ARAS is en hoe het zit met de levertijd. Alle informatie over het product is te vinden in een datasheet, dat gedownload en doorgestuurd naar klanten kan worden.
Ook het navigeren door de webshop is vergemakkelijkt. Dit kan nog steeds met reguliere filters, maar nu ook per categorie of per merk. Van daaruit is de zoekactie verder te specificeren. Handig is ook dat artikelen eenvoudig in een andere kleuruitvoering zijn te kiezen en dat er combinatiepakketten worden voorgesteld met producten die elkaar aanvullen of die noodzakelijk zijn om een product werkend te krijgen. De nieuwe website is te bekijken via deze links: www.aras.nl of www.aras.be.

Gedeeld

Geef een reactie