ARAS verstevigt samenwerking met Uniview (UNV)

Vrijwel alle fabrikanten verhogen hun productprijzen vanwege de schaarste aan componenten. Bij ARAS gebeurt echter het omgekeerde met producten van Uniview. Dat wordt mogelijk door de invoering van een efficiënter logistiek proces en de opening van een vestiging van de Chinese fabrikant in Almere.

ARAS levert recorders, bewakingscamera’s en bijbehorende componenten van Uniview. De apparatuur voldoet aan ONVIF, waardoor deze goed te combineren is met een groot aantal andere merken. Installatie gaat heel eenvoudig; gewoon aansluiten, waarna de configuratie automatisch verloopt. Werking via de cloud is ook mogelijk, waarbij beelden via een smartphone zijn te bekijken. Automatisch beelden ‘pushen’ naar een smartphone, kan eveneens. Bijvoorbeeld als de camera een verdachte beweging signaleert. Met modellen tot 4K oftewel 12 megapixel zegt ARAS garant te staan voor de perfecte beeldkwaliteit van deze fabrikant.
Voor veel klanten zal de prijsverlaging een mooie aanleiding zijn om eens kennis te maken met alle voordelen van UNV, verwacht ARAS. UNV behoort volgens de distributeur tot de grootste en meest betrouwbare fabrikanten van CCTV-apparatuur en levert producten die geschikt zijn voor zowel grote als kleinere projecten.

Gedeeld

Geef een antwoord