Aritech als merk terug van weggeweest

Aritech vervangt Interlogix als een wereldwijd beveiligings- en videomerk en breidt het geografische bereik uit. Dat maakt de fabrikant Carrier Global Corporation. In de Benelux was Aritech vele jaren een begrip, tot de toenmalige eigenaar in 2010 besloot de naam te veranderen.

Nu Aritech wereldwijd opnieuw wordt gelanceerd, zal het merk meer regio’s dienen, waaronder Australië en Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika en delen van Azië. Aritech vervangt Interlogix als het nieuwe merk voor haar wereldwijde commerciële en residentiële inbraakportefeuille, geïntegreerde toegangscontrole en video-oplossingen. Aritech, een leverancier van beveiligings- en life-safety oplossingen, is onderdeel van Carrier Global Corporation, dat ook in gezondheids-, veiligheids- en koeloplossingen actief is.

Geïntegreerde oplossingen
Binnen het commerciële segment biedt het productassortiment van Aritech geïntegreerde en slimme beveiligingsoplossingen, van inbraakdetectie tot toegangscontrole en videobewaking. Deze oplossingen bieden een uitgebreide manier om de beveiliging van gebouwen en de veiligheid van personeel en bezoekers te beheren. De UltraSync-cloud-oplossing van Aritech zorgt ervoor dat de connectiviteit altijd beveiligd is, door gebruik te maken van een end-to-end versleutelde communicatie met VPN-technologie.
Voor de woningmarkt blijft Aritech cloud-gebaseerde oplossingen aanbieden. Door de UltraSync cloud en het ZeroWireTMTM-platform te combineren, kunnen bewoners een draadloze slimme woning (SmartHome) creëren, zodat ze hun woonomgeving en gezin veilig kunnen houden via hun tablet of smartphone.

Gedeeld

Geef een reactie