ASSA ABLOY start uitgebreid trainingsprogramma

Het succes van beveiligingsproducten en -oplossingen staat of valt met de kwaliteit van advisering, installatie, onderhoud en beheer. Daarom organiseert ASSA ABLOY voor installateurs, integrators, locksmiths, adviseurs, architecten en eindgebruikers professionele trainingen die zowel theorie als praktijk behandelen.

Medio september starten de eerste trainingen voor de toegangsoplossingen en deurdrangers. Het trainingsaanbod wordt met regelmaat uitgebreid en geüpdatet. Alle trainingen worden gehouden in het trainingscentrum op het hoofdkantoor van ASSA ABLOY in Raamsdonksveer. Deze trainingen zijn gratis voor partners en klanten en zijn inclusief lunch, trainingsmateriaal en certificaat.

Erkend door Federatie Veilig Nederland
Ondernemersvereniging Federatie Veilig Nederland (voorheen VEBON-NOVB) is de belangenbehartiger voor de technische (brand)veiligheid in Nederland. ASSA ABLOY is door Federatie Veilig Nederland getoetst en aangemerkt als erkende producttrainer Elektronisch Toegangsbeheer. Met de erkenning ziet Federatie Veilig Nederland erop toe dat de Electronic Access Control, Aperio en SMARTair trainingen de juiste informatie bevatten die een cursist nodig heeft om een toegangscontrolesysteem op een correcte manier te installeren.

Bekijk de trainingskalender

Gedeeld

Geef een reactie