AVD Security helpt relaties ‘de mist in’

Tijdens een aantal geslaagde klantendagen konden relaties van AVD Security ervaren hoe het is om als inbreker met een mistgenerator van Protect geconfronteerd te worden. Er was speciaal voor dit doel een demonstratietent uit Denemarken overgekomen.

Daarnaast was uit Groot-Brittannië een spectaculaire vrachtwagen van Tyco overgekomen. Eenmaal geparkeerd, kan deze tot een uitgebreide showroom annex presentatieruimte worden uitgeschoven. In deze ruimte konden relaties van de distributeur kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen bij Tyco.

In de eigen fraaie showroom van het bedrijf waren onder andere de designproducten van Ajax te zien, een merk dat AVD Security exclusief mag voeren in Nederland en dat een groot aantal draadloze componenten voor inbraakdetectie omvat. Ook de nieuwste producten van Avigilon waren te zien en vanzelfsprekend de laatste ontwikkelingen van het in toegang gespecialiseerde Impro. Voor veel relaties was het wellicht ook een eerste kennismaking met TeleConnect, een bedrijf uit Hilversum, dat AVD Security recent heeft overgenomen. Tot slot konden de nieuwe multitesters worden uitgeprobeerd voor analoge, analoge HD- en IP-camera’s.

Gedeeld

Geef een reactie