Axis Communications reikt online de Partner Awards 2020 uit

Axis heeft tijdens de Axis Partnerday Benelux 2020, die dit jaar online plaatsvond op 19 november, acht partners onderscheiden met een felbegeerde Axis Partner Award. Daarnaast werden de aanwezigen getrakteerd op een mix van informatieve gastsprekers van Axis en daarbuiten, waarna de middag werd afgesloten met een interactieve cocktailworkshop.

Het evenement, eerder bekend als het Axis Executive Event, was voor Axis een bijzondere gelegenheid om zijn partners in de Benelux te bedanken voor hun activiteiten, innovatieve projecten en nauwe samenwerking. Gelet op de huidige coronamaatregelen kon deze editie niet op een bijzondere locatie plaatsvinden. Om die reden werd gekozen voor een hybride variant, live en interactief vanuit een Axis-studio met als thema ‘A Cocktail of Compentence’.

Gastsprekers van Axis en daarbuiten
Onder begeleiding van het presentatieduo Peter Ros en Edwin Beerentemfel werd de middag afgetrapt door Verena Rathjen, Vice President EMEA bij Axis. Zij besprak de bijzondere groei die Axis dit jaar in de Benelux heeft weten te realiseren, ondanks de complexe uitdagingen van deze tijd. Daarnaast benadrukte Rathjen het belang van de onlangs versterkte EMEA-structuur, die Axis nog dichter bij zijn partners zal brengen om marktpotentieel en groeimogelijkheden optimaal te kunnen benutten.
Axis Partnerday Benelux 2020 – Speakers
Philippe Kubbinga, sinds oktober de nieuwe Regional Director Middle Europe bij Axis, kreeg de gelegenheid om zich virtueel te introduceren aan de aanwezige partners. Hij kwam eerder dit jaar over vanuit Dubai, waar hij sinds 2015 voor Axis heeft gewerkt en sprak de hoop uit binnenkort weer veel partners fysiek te kunnen ontmoeten.
Tussendoor was er gelegenheid tot het stellen van vragen, waarin door partners onder andere de nieuwe productgarantie van vijf jaar werd benoemd. Volgens Jan-Bart Mul, Manager Engineering & Training Middle Europe bij Axis, het resultaat van de toewijding van het bedrijf aan het leveren van hoogwaardige en kostenefficiënte producten.

Winnaars Axis Partner Awards 2020
Na een keynote van trendwatcher en lifehacker Martijn Aslander, die het publiek inspireerde over wat er in bijzondere tijden allemaal wél mogelijk is, werden in acht verschillende categorieën de Partner Awards 2020 uitgereikt met de volgende winnaars:

Axis Partner of the Year Netherlands: Videotronic
Axis Partner of the Year BeLux: ENGIE Solutions
Axis Project of the Year Netherlands: Stanley Security (C2000-zendmasten)
Axis Project of the Year BeLux: Tein Technology (Stad/Politie Antwerpen)
Axis Innovation Award Netherlands: Dit is beveiligen (Basic-Fit)
Axis Innovation Award BeLux: Araani (SmokeCatcher Certified & FlameCatcher Certified)
Axis End-to-End Partner of the Year Benelux: B&R Design
Axis Newcomer of the Year Benelux: Solid Systems

Tijdens de afsluitende cocktailworkshop konden alle deelnemende partners de door hun thuis of op kantoor ontvangen cocktail-ingrediënten op professionele wijze mixen voor een gezamenlijke, feestelijke toast op het afgelopen jaar en werd de wens uitgesproken voor hopelijk weer snel een fysiek Axis-evenement in de nabije toekomst.

Gedeeld

Geef een antwoord