Axis gaat nieuw hoofdkantoor in Zweden bouwen

Axis Communications gaat een nieuw hoofdkantoor in Zweden bouwen. Het nieuwe kantoor moet plaats bieden aan 1100 medewerkers en zal naar verwachting begin 2018 in gebruik worden genomen.

Kantoor Axis Lund ZwedenBegin 2016 zal de bouw naast het huidige kantoor in Lund aanvangen. Het gebouw in het Ideon Science Park krijgt negen etages en heeft een oppervlakte van ruim 32.000 vierkante meter. Verder krijgt het nieuwe kantoor een conferentiezaal en een bezoekerscentrum waar demonstraties zijn te volgen van alle Axis-producten. De afdeling Research & Development, die de grootste oppervlakte inneemt in Lund, blijft ook gevestigd in het bestaande kantoor aan de Emdalavägen in Lund.

Sinds de oprichting van het bedrijf is het hart van Axis gevestigd in Lund en met deze investering onderstrepen we onze blijvende aanwezigheid in deze dynamische groeiregio. De aanwezigheid van de technische universiteit in de directe omgeving van ons hoofdkantoor is een natuurlijke meerwaarde voor ons als innovatief bedrijf, we willen de samenwerking met de universiteit versterken, zegt Ray Mauritsson, President en CEO van Axis Communications.

Gedeeld

Geef een reactie