Axis verkoopt Citilog aan TagMaster

Axis Communications verkoopt zijn dochteronderneming Citilog SAS aan TagMaster AB. De transactie zal naar verwachting op 30 april worden afgerond. Axis blijft met Citilog en TagMaster als partners samenwerken.

Axis heeft Citilog begin 2016 overgenomen met als doel het aanbod van Axis in het transportsegment uit te breiden. Na de overname opereerde Citilog als een onafhankelijke entiteit in de Axis-groep.
“Axis en Citilog hebben verschillende go-to-market-modellen die een uitdaging zijn gebleken om te integreren. Wij geloven dat we meer kunnen profiteren van een nauwe samenwerking met Citilog en TagMaster, waarbij Citilog een dochteronderneming is van TagMaster”, zegt Ray Mauritsson, CEO van Axis.
TagMaster is een applicatiegedreven technologiebedrijf met een focus op onder andere verkeers- en spoorwegoplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft haar hoofdkantoor in Kista, Zweden. Het bedrijf is al onderdeel van het partnernetwerk van Axis. “We zullen, in nauwe samenwerking met al onze partners, producten en oplossingen blijven aanbieden aan klanten in alle segmenten, inclusief transport en verkeersmanagement”, aldus Ray Mauritsson.

Gedeeld

Geef een antwoord