Bedrijvenpark IJsseloord 2 kiest voor Securitas

De Coöperatieve Vereniging IJsseloord 2 gaat per 1 mei 2016 een samenwerking aan met Securitas voor de nieuwe aanpak van beveiliging van het bedrijvenpark in Arnhem. De vereniging gaat gebruik maken van het Smart Business Parc-concept, waarmee de veiligheid van het bedrijventerrein nog verder wordt verbeterd.

Een belangrijk voordeel van het Smart Business Parc-concept van Securitas is de toepassing van de nieuwste technieken in combinatie met videosurveillance en fysieke opvolging van incidenten. Tevens worden kentekencamera’s gebruikt die gegevens direct kunnen doorgeven aan de politie.
Bert den Hartog, business developer bij Securitas Nederland: “We zijn er trots op dat Bedrijvenpark IJsseloord 2 een vijfjarige overeenkomst met Securitas is aangegaan voor het Smart Business Parc-concept. Hiermee geeft de vereniging invulling aan het nieuwe beveiligen: integraal, informatiegestuurd en proactief.”

Verhogen beveiligingsniveau  
Pieter van den Wittenboer, Parkmanagement: “De vereniging werkte al jaren samen met Securitas maar wilde het beveiligingsniveau op het bedrijvenpark verhogen. Door de toepassing van het Smart Business Parc-concept heeft men te maken met een totaalpakket bij één partij die meer mogelijkheden biedt.”

Gedeeld

Geef een reactie