Beveiliging Provincie Zuid-Holland naar Trigion

Trigion wordt verantwoordelijk voor invulling van alle beveiligingsactiviteiten binnen diverse locaties van de Provincie Zuid-Holland.

Op maandag 20 april hebben de heer van der Kuilen (bureauhoofd bij Provincie Zuid-Holland) en de heer Menno van der Zalm (salesdirecteur bij Trigion) hun handtekening gezet onder een nieuw partnership tussen de Provincie Zuid-Holland en Trigion.

Trigion Beveiliging
Het contract heeft onder meer betrekking op fysieke (man)beveiliging, mobiele surveillance en alarmopvolging, voor 23 locaties van de Provincie Zuid Holland in Den Haag en omgeving. De nieuwe overeenkomst is het gevolg uit een Europese aanbesteding voor beveiligingsdiensten, waaruit de offerte van Trigion als ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ (EMVI) naar voren kwam.

In haar aanbieding heeft Trigion zich geprofileerd als een partner die meebeweegt. Dit komt tot uitdrukking in een creatieve aanpak rondom Social Return en een dynamisch opleidingsplan.

Via CSU Security Services, de beveiligingsorganisatie die in 2010 werd overgenomen door Trigion, was de organisatie eerder al verantwoordelijk voor de dienstverlening bij de Provincie Zuid-Holland. ‘Vanzelfsprekend zijn we trots op het feit dat deze aansprekende opdrachtgever opnieuw zijn vertrouwen in Trigion heeft uitgesproken’, aldus Van der Zalm.

De nieuwe overeenkomst is ingegaan op vrijdag 1 mei en heeft een initiële looptijd van drie jaar.

Gedeeld

Geef een reactie