Bosch en Nenova IT samen in meldkameroplossingen

Bosch Energy and Building Solutions en Nenova IT hebben met een samenwerkingsovereenkomst een belangrijke stap gezet in de ontwikkelingen op het gebied van meldkameroplossingen, zowel in de publieke als private sector.

Bosch is al meer dan een halve eeuw leverancier en systeemintegrator op de Nederlandse markt in deze domeinen. De laatste jaren breidt Bosch Energy and Building Solutions haar ecosystemen steeds verder uit door nauwe samenwerking en partnerschappen aan te gaan met diverse businesspartners, waarmee het gezamenlijk platforms met een hoge mate van innovatie realiseert. Platforms die enerzijds gebaseerd zijn op commercial-off-the-shelf-producten en anderzijds gericht zijn op maatwerk, met als doel een dienst te leveren die de operators in de meldkamer of control room maximaal ondersteunt.

Juiste ondersteuning
Roeland Staal, senior manager Strategy, Consultancy en Customer Care bij Bosch: “Samen met Nenova IT werken wij aan een voor de operator maximaal ondersteunende user-interface. Want pas als je in staat bent de processen en de visie op de probleemstelling, waar de operator nu en in de toekomst mee te maken heeft, goed te doorgronden, kunnen wij als technologie- en innovatiepartner de juiste ondersteuning bieden in het efficiënt inrichten van de oplossingen en processen. En daarmee realiseren wij een maximale ondersteuning voor de operators en hulpverleningsorganisaties.”

Samen ontwikkelen
“Met een team van bekwame, gepassioneerde mensen en grote expertise op het gebied van meldkamerprocessen en integrale veiligheid is Nenova IT voor ons een uitermate geschikte partij om samen oplossingen mee te ontwikkelen en te realiseren”, vervolgt Staal. “Gezamenlijk kunnen we hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van bedrijven en openbare orde in Nederland. Met dit nieuwe partnerschap geven we ook nu weer inhoud aan onze slogan ‘Performance built on partnership’.”

Gedeeld

Geef een antwoord