Bosch en TriOpSys zijn samenwerking gestart

Rob Timman, algemeen directeur van TriOpSys en Arno Janssen, divisiedirecteur bij Bosch Energy and Building Solutions Nederland, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend met als doel om de groei van beide organisaties gezamenlijk te versterken.

TriOpSys beschikt over veel kennis inzake meldkamersystemen, technische interfaces, softwareontwikkeling, architecturen en heeft daarnaast de nodige scrum-/agile-ervaring. TriOpSys is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van mission critical IT-systemen, ofwel bedrijfskritische softwaresystemen die nooit uit mogen vallen. Voorbeelden zijn verkeer- en alarmcentrales (te land, ter zee en in de lucht), berichten- en commandocentrales en meldkamers. De werkzaamheden zijn verdeeld over drie domeinen: traffic management, public safety & security en defense & space.

Systeemintegrator
Bosch Energy and Building Solutions Nederland neemt een belangrijke positie in als systeemintegrator en dienstverlener op het gebied van technische veiligheids-, beveiligings- en gebouwoplossingen. Zij is onderdeel van de Bosch-groep en levert, installeert en beheert een breed scala aan oplossingen op het gebied van onder andere brand, ontruiming, communicatie, inbraak, video, toegangscontrole en crisismanagement en is gespecialiseerd in ‘high-riskprojecten’.
Bosch Energy and Building Solutions en TriOpSys hebben hun kennis en ervaring gebundeld, zodat zij samen beter in kunnen spelen op vraagstukken uit de safety- & securitymarkt.
Doordat beide partijen complementair zijn aan elkaar, zijn zij gezamenlijk in staat om, met name bij de hoog-risico of complexere projecten, oplossingen op maat te bieden, die boven de verwachtingen en wensen van de klant uitstijgen.

Gedeeld

Geef een antwoord