Bosch toont de nieuwste topproducten op ADI Expo

Hoe je snel incidenten in beeldmateriaal kunt opsporen, is een van de noviteiten die Bosch Security Systems gaat laten zien tijdens de ADI Expo op 5 maart. Daarnaast zijn natuurlijk ook de nieuwste camera’s te zien, waaronder een aantal exclusieve modellen voor de meest uitdagende omstandigheden.

Tijdens de ADI Expo laat Bosch zien hoe je forensisch onderzoek kunt doen in via Milestone XProtect verkregen videomateriaal. Hiervoor ontwikkelde de fabrikant de plug-in Centralized Search voor het bekende en veel gebruikte videomanagementsysteem. Dankzij de integratie kunnen gebruikers op eenvoudige wijze zeer snel en nauwkeurig zoekresultaten verkrijgen in opgenomen video op basis van metadata zoals kleur, richting snelheid of gedrag.
Getoond wordt ook de DIVAR IP all-in-one 5000 met BVMS 10.0.

Bosch Video Management System 10.0
Dit systeem, met daarop het voorgeïnstalleerde Bosch Video Management System (BVMS), biedt naadloos beheer van digitale videobeelden, audio en gegevens via een IP-netwerk. Het bevat standaardfuncties als weergave, opnemen, afspelen en exporteren, maar ook geavanceerde videomanagementfuncties, zoals gebeurtenis- en alarmfuncties of forensisch onderzoek om snel en gemakkelijk bewijsmateriaal te verzamelen. De nieuwste versie, 10.0, heeft extra veiligheidsmaatregelen, zodat alle communicatiekanalen en opgeslagen informatie beveiligd zijn met behulp van AES-codering, die effectief voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot de gegevens.

Bosch laat verder de nieuwste camera’s zien, zoals de 3000i reeks (FLEXIDOME, microdome, bullet en turret) in combinatie met de hybride DIVAR, de voor extreme omstandigheden ontwikkelde MIC IP starlight / ultra 7100i series, die buiten wordt gedemonstreerd en de FLEXIDOME IP starlight 8000i in combinatie met remote commissioning/Project Assistant App. Tot slot is informatie beschikbaar over de Remote Portal / Remote Services van Bosch.

Inschrijven voor de ADI Expo kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie