Bugplatform HackerOne opent vestiging in Den Haag

Start-up HackerOne, die eerder deze week 25 miljoen dollar aan financiering ontving, heeft een vestiging in Den Haag geopend.

Via HackerOne kunnen onderzoekers beveiligingsbugs en kwetsbaarheden in allerlei softwareprojecten rapporteren en hiervoor betaald krijgen. Het bedrijf, opgericht door drie Nederlanders en een Amerikaan, zal zich op de Campus van The Hague Security Delta (HSD) vestigen.

HackerOneHackerOne werd in 2013 opgericht met hulp van Facebook en Microsoft. In eerste instantie richtte HackerOne zich op het belonen van bugmeldingen in populaire softwareprojecten. Diverse softwarebedrijven hebben via de website een bug bounty program gestart. Inmiddels werken er 50 mensen bij HackerOne en heeft het platform 250 klanten.

Bedrijven zoals Yahoo!, Twitter, Adobe, Dropbox, LinkedIn, Snapchat en Airbnb maken inmiddels gebruik van de diensten van het platform. De bedrijven en projecten hebben de afgelopen jaren aan meer dan 1500 onderzoekers ruim 3,2 miljoen dollar uitgekeerd. Het geld werd gebruikt om bijna 10.000 kwetsbaarheden te vinden en verhelpen.

Gedeeld

Geef een reactie