By Demes Gold Distribution Partner van ZKTeco

Met de distributieovereenkomst met ZKTeco Europe breidt By Demes uit met een veelzijdig assortiment op het gebied van toegangs- en beveiligingsoplossingen. De fabrikant ontwikkelt onder andere diverse biometrische producten, waaronder een systeem dat op basis van gedrag mensen kan identificeren.

ZKTeco Europe ontwikkelt technologie voor toegangsverlening, werktijdenregistratie en personeelsbeheer. Deze omvat gespecialiseerde oplossingen voor authenticatie en identiteitsverificatie, die toegepast worden in intelligente toegangssystemen voor personen en voertuigen in slimme gebouwen. De fabrikant heeft meerdere patenten op het gebied van vingerafdruk-, iris-, gezichts-, ader-, handpalm- en vingerafdrukherkenning. Daarnaast levert ZKTeco het gepatenteerde ‘Computer Vision’, dat identificaties mogelijk maakt op basis van gezichts- en gedragsherkenning.

Heel Europa
Over de nieuwe samenwerking zegt Ricard Rubí, vice president van By Demes Group: “Met deze nieuwe strategische overeenkomst hopen we van ZKTeco een van onze belangrijkste zakenpartners te maken, het merk in heel Europa uit te breiden en onszelf te positioneren als leiders op het gebied van toegangsbeheer.” Fernando Ducay, CEO van ZKTeco Europe: “Na jaren van succesvolle samenwerking op de Iberische markt, zijn we verheugd aan te kondigen dat ZKTeco en By Demes Group nu hun partnership versterken en verder uitbreiden naar Europa. We hopen zo internationale integrators te inspireren en aan te moedigen om onze contactloze biometrische technologie zelf te testen en plannen te maken voor toekomstige investeringen.”

Gedeeld

Geef een antwoord