By Demes ook in Nederland en België

By Demes is in Nederland en België gestart met een eigen verkooporganisatie. Het Spaanse By Demes levert systemen op het gebied van Inbraakdetectie, Toegangscontrole, Branddetectie en CCTV zoals analoog, HDCVI en IP powered by Dahua.

By DemesDe organisatie in Nederland wordt geleidt door Joost van Ophoven. Het hoofdkantoor van By Demes is gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in de distributie van beveiligingsproducten. Innovatie en duurzaamheid zijn de drijfveren waarmee By Demes al sinds 1985 samen met leveranciers en klanten de markt betreedt, zegt van Ophoven.

In Spanje is het bedrijf marktleider en het is al jaren bezig met verdere groei door internationalisering met onder andere vestigingen in Italië, Portugal, Groot-Brittannië, Zwitserland, Griekenland, Finland en Frankrijk. In Europa heeft het bedrijf ongeveer 4.500 klanten. Op dit moment kunnen Nederlandse klanten gebruik maken van het Europese 0%-tarief. Van Ophoven is de voorbereidingen aan het treffen voor een vestiging van By Demes in Nederland.

Gedeeld

Geef een reactie