CBO Security en RBN slaan handen ineen

CBO Security en RBN opleider in integrale veiligheid hebben de handen ineen geslagen, om hun krachten te bundelen en een integraal dienstenpakket te kunnen bieden.

CBO securityCBO Security werkt samen met diverse partners. Landelijk hebben we zo’n 35 partners, die beveiligingsdiensten leveren bij de meest uiteenlopende bedrijven, laat operationeel directeur Frank Dorenbos van CBO Security aan Beveiliging Nieuws weten. Veel van die beveiligers zijn sowieso opgeleid als BHV’er, maar daarnaast zien we dat veel bedrijven vraagstukken hebben over de BHV-organisatie.

Partners van RBN ervaren hetzelfde. Ze zitten aan tafel om over veiligheid te praten, maar krijgen ook vragen over de beveiliging. Door samen te werken ontstaat er een wisselwerking. Beide kunnen hun partners een extra dienst aanbieden en klanten op een breder vlak ondersteunen.

RBN en CBO zijn complementair aan elkaar, zegt Rick Huiskamp, directeur RBN. Hij is van overtuigt dat beide organisaties elkaar door deze samenwerking kunnen aanvullen en versterken. Enerzijds door inkoopvoordeel als partners en anderzijds door een integraal pakket.

Gedeeld

Geef een reactie