Chubb Fire & Security en ABC Hekwerk gaan samenwerken

Chubb Fire & Security en ABC Hekwerk hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het leveren, monteren en het verlenen van service en onderhoud aan zowel nieuwe als bestaande hekwerken, poorten en slagbomen.

herkwerkBijzonder aan deze samenwerking is dat Chubb Fire & Security en ABC Hekwerk reeds met succes een introductieproces hebben doorlopen waardoor de bedrijven gezamenlijk gekend zijn om onder andere justitiële en/of rijksoverheid projecten volgens de geldende normen en richtlijnen te beveiligen. Hierdoor is een voortvarende start aan de samenwerking gegeven die verder uitgebreid zal gaan worden naar de regionale Chubb Fire & Security vestigingen en ABC Hekwerk.

Door de intensieve samenwerking kan op basis van elkaars expertise en kennis van de markt en producten een sluitend totaalpakket worden aangeboden aan opdrachtgevers en eindgebruikers dat kwalitatief, prijstechnisch en uitvoeringstechnisch aansluit bij de wensen van deze klanten. ABC Hekwerk heeft 18 regionale vestigingen in Nederland met ruim 200 medewerkers. Bij Chubb Fire & Security zijn in Nederland ruim 1400 medewerkers werkzaam.

Gedeeld

Geef een reactie