Communicatiespecialist CSL start Nederlandstalige website

Het in communicatietechnologie gespecialiseerde CSL brengt haar informatie nu ook in het Nederlands. Dit omdat het bedrijf steeds actiever wordt in de Benelux. Ook zijn verschillende Nederlanders in dienst genomen om installateurs te ondersteunen bij het gebruik van de communicatieapparatuur.

CSL biedt onder andere oplossingen voor het verbinden van alarmsystemen met meldkamers via moderne netwerken. Geleidelijk is het programma steeds verder uitgebreid, inspelend op de trends rond het Internet of Things. Vorig jaar groeide het bedrijf enorm, onder andere door de overname van Webwayone en Emizon.
Tot de Nederlandse medewerkers behoren onder andere Pascal Zeegers, commercieel directeur Benelux, Harco Schrijnemakers, operationeel directeur Benelux, Marc Stienen, account manager, Piet Voorneveld, sales executive Benelux en Jeffrey van der Burg, accountmanager.
Het bedrijf biedt beveiligde verbindingen voor meer dan een half miljoen apparaten over de hele wereld. Dankzij de samenwerkingen met mobiele netwerkaanbieders, alarmcentrales en fabrikanten kan CSL complete end-to-end verbindingen leveren voor M2M- en IoT-toepassingen voor branddetectie, beveiliging en de zorgsector.

Gedeeld

Geef een reactie