Dahua Benelux viert 5 jarig bestaan met cadeaus

Installateurs die bij onder andere ADI, Alphatronics, Dero of SmartSD voor een bepaald bedrag aan Dahua-producten bestellen, krijgen daar van de fabrikant deze maand mooie cadeaus bij. Dit vanwege het 5-jarige bestaan van de Benelux-activiteiten.

De actie geldt voor orders van boven de 3000 euro. Wie die plaatst kan kiezen uit een DJI Osmo Mobile 3 (een Gimbal voor het maken van video’s met de smartphone), een JBL Link 20 (een draadloze smartspeaker met Google Assistant) of een Philips Hue-starterspakket. Wie voor meer dan 4000 euro bestelt heeft keuze uit een Bose Solo 5 soundbar, Apple Airpods met active noice cancelling of een Samsung Galaxy Watch Active2. Bij orders van boven de 6000 euro kan gekozen worden uit een Corina U1 N3 2020-fiets, Playstation 4 Console of een Apple Watch Series 5. De cadeaus worden alleen verstrekt door erkende distributeurs voor orders die geplaatst zijn in oktober 2020.
In november volgt nog een loterij. Installateurs die daaraan meedoen maken kans op een Cortina E-U1 N3 2020 e-bike, een Apple Macbook Air 13, een DJI Mavic 2 Zoom Drone of de hoofdprijs: een Vespa Sprint 50 scooter.

Gedeeld

Geef een antwoord