Webinar over automatische kentekenherkenning

Kentekenherkenning wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor security, maar ook voor verkeersmanagement en parkeerbeheer. Maar wat komt er zoal bij kijken om goede kwaliteit te bereiken? Eocortex, een van de grootste aanbieders van videomanagementsoftware ter wereld, brengt daarin op 24 oktober meer duidelijkheid tijdens een webinar.

Kan automatische kentekenherkenning met elke camera? Werkt het ook bij fel tegenlicht? Hoe zit het met buitenlandse kentekens? Vele vragen zullen worden beantwoord tijdens het webinar dat 24 oktober om 12.00u Nederlandse tijd wordt gegeven en dat gratis kan worden bijgewoond.

Gratis licentie
Verschillende sprekers gaan het hebben over het selecteren van de meest geschikte hardware, over de installatie, het opzetten van het systeem en het gebruik van automatische kentekenherkenning. Het webinar is een gezamenlijk initiatief van Eocortex en Axis als partners van ADI Global Distribution. Deelnemers ontvangen na afloop een gratis licentie voor een project waarbij Eocortex in combinatie met camera’s van Axis worden gebruikt.

Maximale herkenning
Succesievelijk komen de volgende onderwerpen aan de orde. Welke apparatuur is benodigd voor een systeem dat automatisch kentekens herkent en registreert? Hoe komt met tot de keuze van de juiste software? Waar moet daarbij specifiek op worden gelet? Hoe kan met de apparatuur en software een maximale herkenning worden nagestreefd? Welke mogelijkheden krijgt de gebruiker als hij professionale softwareoplossingen inzet? En wat zijn zoal de toepassingsgebieden van automatische kentekenherkenning? Tijdens het webinar, maar ook vooraf, kunnen vragen worden gesteld aan de docenten.

Aanmelding voor het webinar kan via deze link.

Gedeeld

Geef een reactie